Spokojenost. Rychle dodání.
Dokážete si představit telefon, který má velká ovládací tlačítka, přehledný displej a nikdy se nevybije? Ne, nejde o žádné Sci-Fi ani o sen. Značka Maxcom vytvořila přístroj, jenž na první pohled vypadá jako klasická pevná linka, na níž jsou zvyklí i lidé ve zralém věku. Telefon však funguje na SIM kartu, jež se běžně používá v mobilech. K volání si již nemusíte nasazovat brýle, abyste v…
Porovnat ceny od 1 210 Kč5 | 17x | ||
4 | 17x | ||
3 | 6x | ||
2 | 2x | ||
1 | 1x |
Spokojenost. Rychle dodání.
jednoduchá a přehledná obsluha
možnost nastavení triviální obsluhy
dobře čitelný displej a klávesnice
mnoho užitečných funkcí
nic, snad jen méně přehledný manuál
ideální přístroj pro seniory i špatně vidící
Velikost, operativnost, snadná obsluha
Maximální hlasitost vyzvánění je stále slabá. Mohla by být silnější a větší výběr melodií.
Pěkný design, kvalitní zpracování, veliké množství funkcí, dokonce to má i rádio!
Doporučuji pro starší, nebo pro lidi, pro které je mobil s malými tlačítky, nebo dotykový displej špatně ovladatelný.
Příjem hovorů je stejný jako u pevné linky. Pro starší ročníky idealni kompromis tam, kde pevná linka není k dispozici.
Slabší hlasitost vyzvánění.
zakoupila jsem tento produkt pro invalidního manžela,který nezvládá obsluhu běžného mobilu,umí jen se sluchátkem.Telefon odpovídal mým požadavkům,ale manžel špatně slyší a vyzvánění a odposlech bylo pro něj slabé.Proto jsem zboží vracela.Prodávající mi vyhověl a peníze poslal na účet.Děkuji za toto jednání.
není popis,jak zvuk zesílit
Vše podle očekávání, dobrý poměr cena - výkon.
Jednoduchý, rodiče věk 70 a 80 let spokojeni.
naprosto ffffše funguje jak bylo ocekavano.
neni to nic extra ale pro běžné uživatele bohatě postačí
dělá to co má a dělá to fakt dobře
citelny displej velka tlacitka solidni GSM prijem
zvysena zakladna vytvori snazsi obsluhu
nase 90ti leta mamča je z nej nadšená
snad jen napájecí konektor by mohl byti ze zadu nebo z boku... pri pouziti tlf bez podložky se tlf kyve pres vycnivajici napajeci konektor
s podlozkou je vse OK
celkově absolutni spokojenost ve vsech smerech
Jednoduchý mobil pro starodůchodce.
Menší riziko pro kardiostimulátory.
Perfektní slyšitelnost
Moderní vzhled
Jednoduchost ovládání
maminka 90 roků, občas zvládá
Příznivá cena ve srovnání s podobnými výrobky na českém trhu.
-Pro 94 letou babičku má telefon zbytečně moc nevyužitelných funkcí seniorem (rádio, kalkulačka, budík...........). Zřejmě budu nucen zaslepit některé nevyužívané klávesy, které jednak jsou nepotřebné a jednak babička pravděpodobně nechtěným stisknutím telefon "rozhasí".
-V návodu jsou někdy rozdílné názvy funkcí, než se objeví na displeji při nastavování telefonu pod jiným názvem. Nejsem sice úplný digitální negramota, ale nastavení některých funkcí se podařilo až na několikátý pokus.
-Druh vyzvánění je možno sice volit z 20 melodií, ale chybí klasické zvonění slyšitelné nedoslýchavým seniorem.
Škoda, že není na trhu jednodušší stolní telefon určený pro seniory
Slabé vyzvánění! Takže k nepoužívání!
Zadarmo drahý!
určeno pro osmdesátiletou maminku,kterou jsme s mobilem nemohli naučit,tohle se naučila za dva dny a ted už vesele telefonuje každý den,navíc si na velký displey a tlačítka nemusí brát ani brýle,které často nemůže najít.
tročku delší čas čekací čas při vytáčení rychlovolby,jinak nic
nejprve jsme uvažovali o pevné lince,pak jsme objevili tohle a vyplatilo se
Možnosti nastavení.
Umístění konektoru napájení.
Chybí český popis pro starší lidi.
Jinak dobrý.
snadno se obsluhuje starším lidem
Telefon jsem pořídil své staré matce, oproti klasickému mobilu má tlačítka větší a lepší se ovládá. Výhodou také možnost použití všech SIMkaret.
Při pokládání sluchátka je potřeba dát pozor, aby bylo dobře uloženo . Doporučuji hlubší uložení , aby sluchátko nevypadávalo /záležitost konstrukční/.
Jinak super, doporučuji.
Tento telefon má velice slabé vyzvánění
+Velké tlačítka
+Jednoduché ovládání
+Rádio
+Rozumná cena
Velký telefonní mobil babička /80 Let/používá už tři měsíce. Velká spokojenost!