čištění řetězu Recenze Max1 29590 pračka řetězu velká s držadlem

Recenze Max1 29590 pračka řetězu velká s držadlem

Praktická pračka od Max1 s držadlem na řetěz s bočními a vertikálními kartáči. Díky systému kartáčů pračka řetěz důkladně vyčistí a zajistí mu mnohonásobně delší životnost. Po vyčištění lze řetěz v pračce dokonale promazat, aniž byste znečistili kolo, brzdový systém nebo podlahu.

miroslav.faktor21. listopadu 2025

Správná volba

sykora.j.29. září 2025

výborně čistí řetěz.

Registrovaný uživatel14. srpna 2024

funguje tak jak má, jednoduchost, dle znečištění řetězu asi 2x měsíčně

zatím jsem neobjevil nic co by omezovalo způsob použití.

Registrovaný uživatel25. července 2023

obsahuje hodně kartáčů pro důkladné vyčištění, držadlo napomáhá k pohodlnějšímu používání

Řetěz se mi často zasekává a když se nakonec rozjede tak to celé škubne a vyšplíchne se čistící kapalina z pračky ven. Nasazování na řetěz je trošku nepraktické kvůli zajišťovací přezce která se zacvakává uprostřed těla - když držím spodní část pračky jednou rukou a horní část druhou rukou

Udělá svou práci, ale chtělo by to optimalizovat design

Registrovaný uživatel15. září 2021

Nezašpiníte věci kolem sebe.

Je to takovej obyčejnej plast, už se tam ulomil dvě plastové pacičky.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Protože jsem ho viděl u kamaráda jak sním pracuje a velmi se mi líbil.Při praní řetězu pracuje plinule a nezasekává se,měl jsem jiný a sním se špatně pracovalo,neustále se zadrhával.Používám ho podle toho jak často jezdím a jak mám špinaví řetázek.

Jsem velmi spokojený.