nepálí v očích
prakticky žádný účinek

nepálí v očích
prakticky žádný účinek
cena, za mě splňuje to co člověk očekává, řasy obalí bílou vrstvou na kterou následně nanáším svou obvyklou černou řasenku a mé řasy se zdají delší a hustější, produkt používám denně, možná se mi to zdá, ale připadá mi že řasy i vyživuje, avšak nenahradí sérum na řasy NANOLASH , který řasy prodlouží bez použití řasenky
za tu cenu pro přechodnou dobu, než začnu opět používat séra na řasy, určitě fajn
Objednala jsem si tři a bohužel dostala jsem úplně vyschlé. Obchod mi hned vrátil peníze.
Žádný účinek.
vyživuje řasy
po aplikaci jsou tvrdé řasy, špatně se po tom nanáší řasenka
Řasy opravdu krásně prodlouží.
Řasenka na podkladu dobře drží, řasy získají na objemu.
Spokojenost, opět koupím.
Používám už dlouho... Krásně zhustí a prodlouží řasy
Byla vyschlá, takže jsem ji nemohla otestovat. Neobjednávat nic, co nejde otestovat.
Kartáček hezky řasy pročeše, nelepí, nezanechává zbytečně moc báze, nedráždí oči. Za tuto cenu to jde.
Klad? Žádný.
Žádná změna s použitím báze pod řasy, řasy mám stejné, jako před použitím báze a navíc se řasenka na bázi maže a obtiskuje pod oči, to se mi před tím nedělo.
Vyhozené peníze.
Baze je vyzivujici a dobre drzi na ni rasenka
Baze byla temer vyschla,takze spis nez kvalitu vyrobku bych hodnotila kvalitu obchodu. Ale s jinymi vyrobky jsem spokojena byla,takze asi jen lezela dlouho ve skladu…
Dodání v normálním čase, produkty v pořádku, až na Maybelline Fixátor make-upu Maybelline Lasting Fix 100 ml, musela jsem odeslat zpět, zřejmě prošlé, nebylo možno zkontrolovat datum spotřeby, bylo zasláno, bez obalu (krabičky), zapáchalo a uvnitř bylo minimum produktu, vyschlé...