Český jazyk Recenze Maturita v pohodě 2021: Český jazyk a literatura - Taktik (2020, brožovaná)

Cvičebnice komplexně připraví studenta na maturitní zkoušku z Českého jazyka. Obsahuje shrnutí učiva potřebného k úspěšnému splnění didaktického testu. S přípravou na písemnou práci pomohou vzorové, chybné a také cvičné písemné práce. Široká škála rozborů uměleckých i neuměleckých textů a pracovních listů dává představu, co se může objevit u ústní zkoušky.

Registrovaný uživatel28. března 2021

Vše co jsem potřebovala najít, jsem v knížce našla. Vyhovují mi hlavně procvičovací didaktické testy. Velká paráda :-) vše je krásně vysvětleno.

Registrovaný uživatel9. března 2021

Celá učebnice je velice dobře konstruovaná. Líbí se mi, že je to rozdělené na jednotlivé části maturitní zkoušky z Českého jazyka.

Některé úlohy mi přijdou zcela nadbytečné a nezapadají do požadavků maturitní zkoušky.

Produkt doporučuji k přípravě na didaktický maturitní test z Českého jazyka.

Registrovaný uživatel12. února 2021

Koupeno pro někoho jiného, snad dobře poslouží. Bylo doporučeno ve škole.