Recenze Matrace Wellten Plus Aloe Vera

Matrace Wellten Plus je vhodná pro standardní jednolůžka. Je vyrobena z několika vrstev, které společně zajišťují optimální komfort a podporu. Matrace obsahuje stranu s kokosem se stupněm tuhosti H4 a stranu s polyuretanovou pěnou se stupněm tuhosti H3. 7 zón o různé tvrdosti umožňuje perfektní přiléhavost a oporu různých částí těla.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 8 recenzí pomocí Seznam AI

Matrace Wellten Plus Aloe Vera je podle recenzí kvalitně zpracovaná a odolná vůči zatížení, nabízí oboustranné použití s různou tvrdostí a ulevuje od bolestí zad. Uživatelé si však museli zvyknout na její tvrdost, což může být individuální. Celkově je produkt vhodný pro ty, kdo hledají pohodlné a zdravé spaní.

• Oboustranné použití s různou tvrdostí
  • Kvalitní zpracování a odolnost vůči zatížení
  • Ulevuje od bolestí zad
  • Dostatečná výška matrace
  • Pohodlné a zdravé spaní
  • Někteří uživatelé si museli zvykat na tvrdost matrace

bohumil.chadim13. prosince 2025

Z každé strany jiná tvrdost. Velká výška matrace.

Zatím se zdá být výborná.

PetraU25. října 2025

Cena, dobrá kvalita

kopi4ck13. září 2025

Pohodlné a zdravé spaní, rozdíl každé strany je patrný, kokosová vrstva je ještě o něco pevnější a taštíčková matrace je kvalitní !

pavel.pupp15. března 2025

Výborný matrace.

Registrovaný uživatel12. března 2025

Matrace je dost tvrdá a musím říct, že mi trvalo tak 2 týdny než jsem si na ní zvykl. Největší problém jsem měl s polštářem a tvrdostí matrací pod rameny. Přešel jsem na ní totiž z naprosto měkké matrace, takže to byl šok. Zhruba po 2 týdnech jsem si zvykl a úplně mě přestaly bolet záda v křížích, s čímž jsem bojoval předchozí rok. Matrace má 2 úrovně tvrdosti, 3 a 4. Mě úplně stačí ta 3. Takže matrace je super, ale připravte se na to, že si prostě musíte zvyknout.

Doporučuji matraci koupit, na záda je moc dobrá a spí se na ní dobře.

kroupalabetin12. února 2025

Tonáž na prvním místě , aby ráno nebyla jáma pod zádama a prdelí . Zatím to drží a jsme váhou já 100 kg a manželka asi 80 kousků .

zdarek.mal.nat1. listopadu 2024

Vybráno dle recenzí oboustranné použití dle tvrdosti používám denně

Produkt splnil mé očekáváni nedostatky zatím nebyly shledány

Snad dobrá koupě

Registrovaný uživatel23. listopadu 2023

za rozumnou cenu fajn kvalita