Mám a super do letadla, vozím sebou,

Polštář Matějovský Travel Anatomic Visco je pro většinu uživatelů pohodlný a praktický doplněk na cesty. Vyniká skladností, kvalitním zpracováním a příjemným materiálem. Někteří však zmiňují, že je pro ně příliš malý nebo tvrdý, což ovlivňuje celkový komfort.
Mám a super do letadla, vozím sebou,
Skladny a opravdu perfektni.
Krásně skladný. Příjemný na spaní. Nebolí z něj za krkem.
skladnost, velikost, materiál.
Oceňuji tmavý povlak...všude jinde je pouze bílá
Uvítala bych kdyby byl o trochu vyšší
náplň polštáře je nepříjemně cítit
Polštář je měkký tak akorát jak do letadla i pod hlavu na postel, krásně se složí do sáčku a tak zabere malý prostor v zavazadle .
Doporučuji všem cestovatelům .
Kvalitní
Menší než jsem očekával i když jsem rozměry znal.
Skladný, lehký polštářek, který na cestách předčí všechny ostatní. Hezký design
Skvělý polštářek na cestování, praktická barva. Obal je s nepromokavého materiálu.
Příjemný materiál
Praktické balení
skvělý materiál
polštářek je tvrdý a docela malý
Očekávala jsem větší polštářek, a ne tak tvrdý . Kvalita je skvělá, pěkně ušitý včetně obalu. Jinak firma Matějovský má všechno zboží výborné a kvalitní. Jsem vždy spokojena, jen to tentokrát nevyšlo.
Nedá se srovnat s koupenými v kamenném obchodě. Máme ji několik vyzkoušených, ale tento je nejlepší (měkký a drží tvar). Vřele doporučuji.
Skladný. Na cesty ideální.
Hned byly polštářky přibaleny do kufru. Skladné. Od nedělní noci plní svůj úkol na naší dovolené. Je příjemný, takový, jak bylo uvedeno v popisu.
Žádné jsem nezjistila.
Maximální spokojenost, děkuji.