Recenze Matějovský Ortopedický polštář s oporou krční páteře 60 x 38 x 9-10 cm

Ortopedický polštář s oporou krční páteře od výrobce Matějovský je navržen tak, aby poskytoval optimální podporu pro krční páteř během spánku. Polštář má rozměry 60 x 38 x 9-10 cm, což ho činí vhodným pro většinu standardních povlaků na polštáře. Tvar polštáře je ergonomicky navržen tak, aby podporoval správné zakřivení krční páteře. Tento design pomáhá zamezit ranním bolestem, ztuhlosti a…
Porovnat ceny 1 399 Kč

lida.plesna11. února 2026

Perfektně se na něm spí, krk nebolí

igrama2. února 2026

Polštář je velmi příjemný a pohodlný,dobře se na něm spí. Jsem velice spokojená

Příjemný, pohodlný a dobře tvarovaný polštář

Natalia Kucharova30. ledna 2026

Výborně drží tvar a stabilizuje hlavu při spánku, vhodný pro spaní na zádech i na boku, kvalitní zpracování a příjemný materiál, ulevuje krku i po celém dni kojení.

Žádné jsem nezaznamenala

Ortopedický polštář je naprosto úžasný. Koupila jsem si ho hned po porodu a díky němu mě ani po celém dni kojení vůbec nebolí krk a můžu se dobře vyspat (do té doby, než mě vzbudí miminko). Tvar polštáře je perfektní, dobře stabilizuje hlavu při spánku a je jedno, jestli spím na zádech nebo na boku. Oceňuji také kvalitní zpracování a příjemný materiál. Rozhodně doporučuji všem, kdo hledají opravdu pohodlný ortopedický polštář.

japaro27. ledna 2026

Příjemný

Registrovaný uživatel20. ledna 2026

výborná podpora pro krční pateř, polštář je pohodlný

ing.karel.kral7. ledna 2026

Příjemný polštář Kvalitní provedení

Obal ve kterém se dodává je vyloženě odpad vhodný jenom na vyhození.

kiral.zdeno22. listopadu 2025

Kvalitne spracovanie