Recenze Matador MP92 195/65 R15 91 T

Pneumatika Matador MP92 Sibir Snow má optimalizovaný tvar dezénu, který s pomocí bohatého lamelování zlepšuje záběr na sněhu a ledu. Optimalizovaná směs běhounu pneumatiky zajišťuje správnou přilnavost za všech podmínek zimního období. Speciálně tvarované bloky pneumatik zvyšují samočistící schopnost dezénu.

Registrovaný uživatel17. září 2021

pořizovací cena přilnavost na námraze docela tiché

absolutně nejhorší zimní pneu se kterými jsem se setkal bez záběru na sněhu (prokluzují a logicky mají tedy vysokou spotřebu na městský provoz) na horách nemají šanci obstát už vůbec

už nikdy tuto modelovou řadu

Registrovaný uživatel3. února 2021

Supr na sněhu ledu i vodě

Suprové a jezdím už 50 let takže moje zkunešosti.hodnotí tento výrobek velice dobře

Registrovaný uživatel27. ledna 2021

není to extra hrubý zimní vzorek a přitom na sníh a led dostatečný kupuji vždy dle tvaru a množství lamel, tak aby splňovaly daný účel také aby pneu na asfaltu nehučely používáme v horských podmínkách denně

nedostatky prozatím nebyly zjištěny

zřejmě velmi dobré pneu za danou cenu

Registrovaný uživatel15. prosince 2020

Zatím se mi jeví jako velmi dobré, uvidíme až udeří pořádná zima

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Pěkný vzorek-Slovenská výroba-Zatím spokojenost

Registrovaný uživatel3. prosince 2020

Cenově je tento typ pneu ve své kategorii dostačující, plní svoji funkci spolehlivě.

Rychlé a bezproblémové doručení. Doporučuji.

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Pneumatiky jsou poměrně tiché při jízdě. Tyto pneumatiky mě doporučil automechanik ,protože je má odzkoušené. Mám je teprve týden, tak zatím nevím, jak se budou chovat na sněhu a náledí.

Registrovaný uživatel28. ledna 2020

za ty prachy dobrý

Registrovaný uživatel5. ledna 2018

Dobrý záběr na sněhu dobře se chovají i v břečce Auto neplave. Jako například se Sava Eskimo. Nehučí a životnost je také lepší než u již zmíněných pneumatik.

Trochu horší valivý odpor než třeba u Goodyear Ultra Grip.

Poměr výkon cena super.

Registrovaný uživatel3. prosince 2017

výborná cena vs. užitné vlastnosti, tichý chod

velmi dobrý nákup !!

Registrovaný uživatel29. listopadu 2017

sedia dobre perfektne..pri velkej rychlosti bez hluku