Recenze Matabro MB-02-13001 94 ks

Gola sada Matabro MB-02-13001 obsahuje celkem 94 kusů nářadí a je vyrobena z chrom-vanadové oceli, která zajišťuje dlouhou životnost a pevnost. Všechny nástroje jsou uložené v praktickém plastovém kufru, který usnadňuje jejich přenášení a skladování. Sada obsahuje nástrčné hlavice v různých velikostech. Pro čtyřhran 1/2" jsou k dispozici standardní 6bodové hlavice ve velikostech 10 až 32 mm, což…
Porovnat ceny 899 Kč

4 recenze

lukas.fogelton5. září 2026

Provedení.

Za ty peníze zlaté

Registrovaný uživatel4. září 2025

Super kufřík, využiju na vše, co potřebuji. Super že handly jsou tam 2

hmotnost

Super gola sada jak pro kutily, tak i pro více profi využití

M Benes30. července 2025

malá, skladná sada se dvěma ráčnami, široký sortiment nástavců, který plně pokryje moje požadavky při práci leteckého mechanika. Zatím mohu říci, že kvalita je srovnatelná se soupravou o pár tisíc dražší.

trochu obtížnější "zamačkávání" nástavců do výlisků kufříku

Naprostá spokojenost jak s gola sadou, tak s obchodem. Do dílny jsem zakoupil z tohoto obchodu již celou řadu nářadí a přípravků a zatím vše bez problémů

Registrovaný uživatel16. července 2025

množství ořechů kufr pro organizaci 2 ráčny, každá má kloub a pojistku solidní zpracování

hmotnost - je dána množstvím ořechů

Sada obsahuje vše co bych mohl potřebovat (a ještě několik ořechů navíc). Díky praktickému kufru budu mít ve věcech vždy pořádek. Dvě ráčny (s pojistkama) se hodí pro různé typy šroubů a a klouby mi už pomohly dostat se do míst, kam jsem měl s klasickými sadami problém. Vypadá to, že to je poslední gola sada, kterou budu kdy potřebovat :)