Žíněnka Recenze MASTER MAS4A494 třídílná skládací žíněnka 180 x 60 x 5 cm šedá

Recenze MASTER MAS4A494 třídílná skládací žíněnka 180 x 60 x 5 cm šedá

Skládací třídílná žíněnka MASTER s velmi příjemným povrchem se vyznačuje především svojí odolností. Žíněnka je vyplněná pěnou EPE, která je velmi pohodlná, ale má také skvělé izolační vlastnosti při samotném cvičení, při kterém tlumí tlaky a nárazy. Lze tak snadno předejít pohmožděninám nebo poškození podlahy. Nespornou výhodou tohoto modelu je její minimální skladovací plocha, kdy se žíněnka…
Porovnat ceny 989 Kč

Registrovaný uživatel26. prosince 2022

Skladná a kvalitní zpracování

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

velmi skladná ,dostačujici na běžne domaci cvičení ,,

cena versus kvalita velmi dobrá doporučuji

Registrovaný uživatel5. ledna 2022

Skladná, pevná.

Dost tvrdá.

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Zotavuji se po operaci páteře a na zemi mě cvičení bolelo. Takže jsem se poohlížela po nějaké žíněnce a tato perfektně splnila moje očekávání. Skvěle se na ní cvičí nikde nic netlačí a i materiál vypadá bytelně, takže určitě dlouho vydrží. Přijatelná byla i cena.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Chtěla jsem žíněnku silnější a skládací. Přesně těmto mým požadavkům žíněnka odpovídá. Používám ji několikrát týdně při cvičení.

Produkt nemá žádné nedostatky.

Jsem velmi spokojená. Děkuji zvláště za ochotu při zaslání nového zboží, když se to původní velmi dlouho nedařilo doručit. Nakonec se mi ozvali z jednoho obchodu, že u nich zboží je. Nechala jsem ho poslat zpátky, protože mezitím už jsem dostala žíněnku náhradní. Doufám, že se původní žíněnka v pořádku vrátila k vám. S pozdravem M. Urbánková