Byl to dárek pro 8leteho syna, který je nadšený a bez koloběžky nevyleze ven. Je lehká, skladná, dobře jezdí
Jsme nadšení

Jsme nadšení
Supr,vnučka byla spokojená.
Nulové
Těším se na další nákup.
Koloběžka je moc pěkná a zatím se s ní dobře manipuluje při skládání a rozkládání.
Koloběžka je lehce skladatelna, stabilní
Pevná konstrukce.
Po týdnu jsme musely měnit ložisko
Kvalita odpovídá ceně
Objednali jsme zelenou, bohužel při otevření krabice pod stromečkem vykoukla barva zelená, ač byla na krabici zaškrtnutá růžová. Dále byla zdeformovaná trubka a nešla tam jedna rukojeť. Ale vysvětlujte to 5letému dítěti, že ježíšek poslal vadnej kus tj. zručnej dědeček vzal koloběžku do dílny a trochu ji poupravil.
Až na barvu a zdeformovanou trubku je koloběžka konstrukčně dobrá a udrží i dospělého.
Rychlé vyřízení a dodání
V krabici byla již smontovaná
Syn byl z dárku nadšený
Koloběžka byla k vánocům pro 5tiletého syna
Dobrá cena, pro začátek dětem bohatě stačí
Popsaný návod výrobce pro složení nic moc - malé kresby. Naštěstí to není nic složitého a každý zvládne.
ještě nevím až po Vánocích