Koloběžka Recenze MASTER 26-20 GTI

Recenze MASTER 26-20 GTI

Koloběžka MASTER 26-20 GTI má velký a velmi stabilní rám, atraktivní design a kvalitnější komponenty. Koloběžka je díky velkým kolům určena pro rychlou jízdu na rovném povrchu, případně i jízdu v mírném terénu. Koloběžky Master splňují nejvyšší bezpečnostní standardy. Koloběžky jsou nejen skladný dopravní prostředek pro všechny věkové kategorie, ale nabízejí také možnost relaxace při jízdě…

Registrovaný uživatel5. října 2024

Hezká barva

Konstrukce je křivá , kola obě mají osmu. Reznou šrouby i když nezmokla a je v pokoji.

Další produkt bych si nakoupila!

Registrovaný uživatel31. července 2024

Hezká barva Super přístup od zaměstnanců MASTER :-)

Kvalita materiálů, zpracování, ložiska, brzdy hrůza. Vše nejlevnější co šlo. Z kol byla osmička.

Utratil jsem dalších 12 00 Kč za seřízení kola a výměnu ložisek. Budu muset asi vyměnit i brzdy

Registrovaný uživatel23. října 2023

Není vůbec dobrá, obě kola mají osmu,brzdy nejdou seřídit ani ve speciálce, nejsem vůbec spokojen.

Registrovaný uživatel5. února 2023

sportem ke zdraví

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

nekvalitní brzdy

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Vypadá ok ,mám ji ,jako Vánoční dárek ,tak snad nic nechybí a není poškozeno.

Velmi špatné zabalení ,šrouby lezly ven z krabic a jeden propíchl tu druhou a tlačil na rám druhé koloběžky . Snad jsou osky ok.

Registrovaný uživatel20. listopadu 2022

Snad je vše ok ,mám ji ,jako Vánoční dárek ,tak nemám odzkoušeno .Snad nic nechybí a není poškozeno.

Velmi špatné zabalení z krabic lezly osky kol se závity a propíchly druhou krabici s koloběžkou . Oska tlačila na rám . Snad nejsou osky prohlé .

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Suprově jede, krásná barva jsem spokojená.

Registrovaný uživatel13. října 2022

Vzhled

Jízdní vlastnosti jsou slabé. Jede pomalu…

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Lehká Do terénu vyhovuje

Nevycentrovaná kola, seřízení brzd nelze. Brzdové páky plast.Musela do cykloservisu.

Za málo peněz hodně muziky, nutno počítat se seřízením v servisu

Registrovaný uživatel9. června 2021

Nema stojanek.

Registrovaný uživatel24. května 2021

Duše a pláště nekvalitní, ráfek nevycentrován,je vysoká na došlap tudíž z ní bolí po chvilce záda, celkově křehká konstrukce na 90kg,po dotažení zadního kola rukou! Se svírá rám... tudíž lituji koupě a kdyby byla možnost ihned vrátím a přejdu na úplně jinou koloběžku/výrobce.

Registrovaný uživatel14. dubna 2021

Žádné krom toho že je modrá (požadavek dcery)

Neuvěřitelné odfláknuté zpracování. Nekvalitní materiál i díly. Zabaleno škoda mluvit.

Chtěl jsem vrátit zpět a koupit kostku. Dcera mně ovšem přemluvila zpětně toho dost lituji.