Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobásek a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy od MASO-PROFIT vám jistě budou chutnat. Jsou určena pro jitrnice, ale i pro klobásy. Z 20 metrů vepřových střev (32/34) je možné vyrobit 15 kg výrobků.
Informace o MASO-PROFIT Nature Line Vepřová střeva solená 32/34 mm 20 m
Popis
Nic nenahradí chuť vlastnoručně připravených domácích klobásek a jitrnic. S vepřovými nasolenými střevy od MASO-PROFIT vám jistě budou chutnat. Jsou určena pro jitrnice, ale i pro klobásy. Z 20 metrů vepřových střev (32/34) je možné vyrobit 15 kg výrobků.
Jejich příprava před plněním je velice jednoduchá. Střeva nejdříve opláchněte od soli ve studené vodě. Následně je vložte do vlažné vody (maximálně do 30 °C) a nechte je 30 minut zcela ponořená, aby se roztáhla a dala navléknout na plnící trubici či nástavec. Poté je můžete začít plnit.