Krásné decentní barevné provedení.
Tvarově idealni.

Krásné decentní barevné provedení.
Tvarově idealni.
Pěkná sada taliře větší potisk vypadá krásně
Kvalitní materiál, hezký vzhled, velmi příjemná cena
Stojí za to, koupit tuto sadu.
Hezký
krásný servis, pečlivě zabaleno
neshledávám
slavnostní servis se včasným dodáním, velmi se líbil
hezky vypadá
výborný produkt
Krásné talíře, hluboké, jsou opravdu hluboké, což už moc nebývá.
Krásný, vkusný, jemný vzor, velké talíře
porcelán a hezký dekor
Moc se nám líbí!
Jsme moc spokojení.
Vypadá přesně jak jsem chtěla
Krásný vzor, spolupráce s eshopem překvapivě nad obvyklou očekávanou standartní péči o zákazníka :-)
Talíře poškrábané (asi z výroby) mimo vzor, funkčně nevadí. Eshop sám od sebe poslal zvlášť nové dva kusy (bohužel také škráblé, tedy asi z výroby)
E-shop má skvělý přístup k zákazníkovi, bohužel výrobce by za tu cenu měl dbát i na kvalitu.
Hezký vzor.
Nikde není prodejcem uvedeno, že se jedná o druhou jakost. No, mě to nevadí, ale někomu by mohlo.
Velmi kvalitní provedení a skvěle zabalené zboží.
talíře jsou velké
pěkný design
talíře jsou křivé
talíře jsou poškrábané
Když jsem kupoval tuto sadu talířů, řídil jsem se recenzemi, které byly velmi dobré. Moje zkušenost je ale jiná. Jde o nádobí, které svou kvalitou patří do restaurace nižší cenové skupiny. Na každém talíři je nějaká vada. Některé mají škrábance na povrchu, jiné jsou křivé, a to i o 5 mm. Na stole se viklají všechny. Kupoval jsem je ve velké slevě (Black Friday) na Alze za 800 Kč. To je taky důvod, proč jsem si je nechal. Větší cenu určitě nemají.
Kvalitní porcelán.
pěkná sada
chtělo by to výraznější potisk
Talíře jsou krásné, přesně jako na fotce. Decentní dekor, mohu jen doporučit.
Moc pěkná sada talířů. Dárek, doufám, že se bude líbit.
Hrozná grafika