Dárek

Anténa Mascom DA6350 má rozdílné výsledky v závislosti na lokalitě a síle signálu. V oblastech s dobrým signálem funguje spolehlivě a splňuje očekávání, zatímco v místech se slabším signálem často selhává. Její malé rozměry a nízká cena z ní činí vhodnou volbu pro specifické použití, ale ne pro hlavní příjem televizního signálu.
Dárek
Malá a splňuje vše. Máme ji na několika místech a jsme spokojeni.
vzhledem k malým rozměrům anténa funguje dobře
Vůbec žádný příjem
Malá
Účinná
Levná
Funkční
Přesně to, co jsem potřeboval k televizi v pergole
S výborným signálem funguje
S průměrným nikoliv (Praha 6)
rozmysli si, rozmysli
Malá, skladná anténa vhodná i na cesty, k notebooku a podobně. Chytí ve městě (Brno) celkem dost programů (mimo město nezkoušel).
Přece jen nechytá všechny programy, ale pouze programy s dobrým signálem - tedy základní v Brně například nechytí CNN Prima News.
Slušná anténa spíš k vedlejšímu použití, určitě ne do obýváku :-)
Cena, výkon , lze připnout na radiátor , či dveře,díky magnetu, tim pádem se zvětší anténa
velká spokojenost ,nízká cena,dobrá kvalita
splnění účelu
dobrý příjem i cena
já jsem si to NEVYBRAL
vyniká to tím, že mně otravujete
NEMÁM, tedy nepoužívám
TÍM, že jej nemám a
že NEVÍM CO TO JE
Nevím jak jste na mně přišli. ABSOLUTNĚ NEVÍM CO TO JE, TAKŽE JSEM SI TO ANI NEMOHL KOUPIT
když jsem dal 1 hvězdičku, tak to neodešlo, když 2, 3 tak taky ne. Asi to odejde až s 5 hvězdičkami
Snadné připojení, kvalitní příjem.
Vyhovuje,mala ale vykonna
Naprosto nefunkční, tudíž k ničemu!!!
Zkoušel jsem ve třech pokojích na třech různých televizích a to bydlíme na kopci a nic. Ani si neškrtla!!!
Cena a velikost
Tři vysílače v okolí na přímé linii, ale nejde septobox T2 naladit.