knížka je velice pěkná

knížka je velice pěkná
každému tuto knížku doporučuji
Dobrá kniha
Poutavý příběh
Danielu Stylovou zbožnuju a připomímnáme období ktere bylov elie težké kdy žjsme rok bojovala ve špitale stežkmy oenemcnim kter ěm zmenilo život vmladším věku jedině Daniela sStylová tech knih cojsme už četla tak mě přivedla na jineé myšlenky bylo to moc težké krušné období velice. ne jen že ja někdo čte romám o zamilovanych. Daniela Stylová pšie o živtoe orpavdě o pocitu ktery je pravdiví a třeba kniha Jeho Světlo byla nadherá přesně otym jak někdo onemocní važne že to vt eknize je přesně otom.
zápory nejsou žádné
jedine dělat akce častejí a lide budou více Dnilu Stlovou milovat jak píše sve nadherné romány není to jen román jak to někdo tak má jen hlavne i na vánoce taková vánoční knížky jsou mě krasné každá knihá maá něco do sebe dělejte často akce napřikald na narozeniny 6.9 v zaří by zase uvitala uričtě takkvou akic knih.
Velmi poutavé a zajímavé čtení.
Kniha, která Vas nutí číst stále dál. Moc pěkné čtení.
Krásné čtení
Mám ráda všechny její knihy
hezká, čtivá, napínavá
doporučuji přečíst