Na čtyřech místech teče!
Kvalita svárů a plachty katastrofa už bych nikdy nekoupil!

Na čtyřech místech teče!
Kvalita svárů a plachty katastrofa už bych nikdy nekoupil!
rychlé postavení bazénu
dobrá cena
Zatím je na vybalení zima
Škoda že tento rozměr nedělají v té ratanové barvě…
Postaví se rychle a bez problémů! Zakoupili jsme tento typ už potřetí.
Nafukovací límec moc nevydrží v agresivním prostředí, které je u nás v MSK.
Jinak jsme spokojeni a užíváme si.
Bohužel,dno bazénu je nekvalitní.
velikost
Opravdu velký bazén, jednoduchá příprava
Snad jedine cena
Tak lajdacky vyrobeny bazen jsem jeste nevidela. Slepene dno na sebe nenavazuje a jsou tam nechane velke okraje plastu,za kterymi pocitam,ze se bude usazovat kal. Bohuzel neni sance to vyluxovat. Zcela nepochopitelne je dno ze dvou dilu. Provedeni vyuste na filtrovani je zcela jiny rozmer,mensi prumer. Ochranne nasady na tyto vyuste jsou tak malinke,ze pri rozmeru bazenu nemohou fungovat. Dali jsme tam mrizky z puvodniho bazenu. Po napusteni bazenu zacal protekat vypustni ventil,kde naky chytrak vymyslel dat okrouzek k vicku,ale uz nenechal vyrobit delsi zavit na vicko. Takze,pokud tam okrouzek nechate basazeny,bazen utika,tesni az.po sundani okrouzku. Tento bazen byl velkym rozcarovanim. I pri teto cene bych ocekavala urcitou kvalitu.
Lajdacke provedeni. Vedet to,tak to nekoupim. Bohuzel to zjistite az po napusteni bazenu.Nedoporuciji.