Recenze Marimex Start Set

Nevíte si rady s bazénovou chemií? Marimex pro vás připravil set jak pro začátečníky s bazény, tak pro zkušené uživatele, kteří ocení především obsahové vyvážení setu. Set uplatníte za každé situace. .

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Marimex Start Set je podle recenzí vhodný pro rychlé zajištění čisté vody v bazénu a obsahuje základní prostředky pro údržbu. Někteří uživatelé však upozorňují na riziko poškození barevných povrchů a absenci plováku pro chlorové tablety.

• Rychlé zajištění čisté vody
  • Obsahuje základní prostředky pro údržbu vody
  • Dobrá cena
  • Poškozuje barvu mozaiky v bazénu
  • Chybí plovák pro chlorové tablety

Josef30. července 2026

Cena, obsahuje nejnutnější záležitosti pro zjištění kvality vody a údržbu/nápravu kvality vody.

Pro začátek super. Dostal mě popis na chlorových tabletách. Složitě jsem se dopočítal k množství potřebných tablet, hodil jsem to do bazénu a pak jsem pokračoval v návodu - v žádném případě nehažte do bazénu. Tak jsem to šel vylovit. Mohl by tam být ještě plovák na chlorové tablety, aspoň nějaký základní.

Registrovaný uživatel23. dubna 2023

paradni

Registrovaný uživatel8. září 2021

bylo dávkováno dle rozpisu, a přesto zničilo barvu mozaiky, po 2 měsících se tmavě modrá se změnila na zelnou až bílou

Registrovaný uživatel30. srpna 2021

Rychlost.Budu doporučovat

Registrovaný uživatel30. července 2021

Rychla pomoc pro cistou vodu v bazenu

Registrovaný uživatel26. července 2021

zatim jsem pouzil chlor triplex,jinak je vse v poradku.

Registrovaný uživatel22. ledna 2021

Perfektní sada do bazénu.