Pochopitelný teplotní gradient podlaha - strop

Pochopitelný teplotní gradient podlaha - strop
Hodne mista
Spatne licujici dvere
Jedním slovem BOMBA.
Sestavení bez problémů a to jsem jí sestavoval sám.
Nic nevrže a vypadá fakt dobře mám jí v obýváku každý kdo u mě byl chce najednou taky saunu :) (čekal jsem za ty peníze mnohem horší kvalitu).
Rozměry také ok pokud člověk není obézní tak se tam vejdou i 2 lidi.
Nahřívání cca 10-15 min pohoda
Za ty peníze prostě WAU, DOPORUČUJI
prostorově nenáročný skoro žádné upravy místa a prostoru jednoduchá montáž a obsluha
na radu zkušenějších majitelu dotáhnout šrouby na elektrické svorkovnici/jiskření a zahoření/
Vypadá krásně, funguje jak má. Saunování je super.
Topné těleso na podlaze hřeje po 20min až moc, příště bych možná zvážila saunu s 2 zónovým ovládáním. Takhle nohy přehazuju, protože na rohoži nevydržím.
Jednoduchá a rychlá montáž, snadné ovládání, krásné zpracování
Doporučuji i dalším zájemcům
Sauna šla dobře sestavit
Příjemný uvolnění po namáhavé práci.
Těžko to dá sám jedinej člověk dohromady.Nejlepe ve dvou.
Zatím velká spokojenost.
Moje očekávání se splnilo. Montáž docela jednoduchá, už si užívám teploučka
Radio by mohlo být součástí sauny, ale vybrala jsem si bez radia..
Rychle se sestaví, jde to i v jednom člověku.. dva jsou vhodnější :-) Zapojení je super rychlé. Perfektně prohřeje a topí i od podlahy, což je velmi důležité.
Super relax hlavně na zimní období..
Pěkný vzhled, perfektní cena a dostatečný vnitřní prostor pro jednu osobu.
Mohu vřele doporučit. Jsem nadmíru spokojená.
Vybrali jsme tento produkt jelikož se nám líbil ale i cenově. Vypadá velice pěkně a hodí se do domácnosti je jako skříň. Má kouřová skla takže když nemáte rozsvíceno není tam vidět. Používáme tento produkt každý druhý den.
zatím žádné nemá.
Akorát bych doporučila kupovat tento produkt s ionizátorem. Teď bychom ho tam chtěli ale bohužel nemůžeme ho sehnat.