tepelný výkon

tepelný výkon
super funguje
poměr cena výkon
vadná kovová spojka hadice nic co by nešlo rychle vyřešit
Mám bazén 10,7 m3 ,slunce na nej hřeje pouze 4hodiny 12 až 16 v tu dobu běží filtrace přes solár a dokážu udržet stejnou teplotu vody jako soused se stejným bazénem bez soláru se sluncem od 8,30 do 17 hodin
Při velkém teplu, teče voda horká. Ale nestíhá se voda ohřívat. Bylo by potřeba aspoň tři panely. Když na deset minut vypnu filtraci, tak se voda ohřeje.
Hliníkové nožičky, hned jedna ulomená při manipulaci.
Při třech kusech splní úkol.
Malý, výkonný - krásně teplá voda..Doporučuji
dobry,vodu to ohreje
stale tecou spoje s hadicema
pracuje k plné spokojenostinosti
snadné připojení
odolný
pracuje k plné spokojenostinosti
Museli jsme dokoupit těsnění.Kapalo to.
Opravdu se voda ohřeje o 5 stupňů při celodenním provozu.
zboží bylo v posezónní slevě, zatím jsme nainstalovali, zkušenosti malé
Jsme spokojení. Dobré je napojit to přes programovací spínací zásuvku a pouštět vždy jen horkou vodu. Mám to po v poměru 15minut nahřívá a minutu cirkuluje. Funguje....
Když svítí slunce téměř celý den, zahřeje 10m3 vody o 1,5 - 2 stupně.
Čekal jsem výhřevnost o něco větší, proto jsem dokoupil druhý.
rozumná cena
připojení bez problémů
Slim 3000 mi byl doporučen. Ohřívá vodu tak jak má. Používám ho v podstatě každý den.
Mohl by být větší.
Zatím ok
Solární panel SLIM 3000 nesplnil moje očekávání,protože ačkoli na něj několik hodin přímo svítilo slunce a filtrace byla zapnutá několik hodin,voda se skoro vůbec neohřála.Mám bazén Marimex,objem 9400 l,filtraci Prostar 4,to podle parametrů vyhovuje,asi voda protéká panelem moc rychle,nestačí se ohřát.
Vodu v bazénu 2m2 ohřeje z 24°C na 30°C, pro děti ideální. Pokud se spoje dotěsní teflonovou páskou a stáhnou ocelovým kroužkem, tak nic neprosakuje.
V nejvyšším bodě by se hodil odvzdušňovací ventil :)
Funguje dle očekávání. Doporučuji.
malé rozměry, na 10 m3 vody bohatě stačí