Recenze Marimex Slim 180 107410341

Solární panel Slim 180 pohlcuje tepelnou energii slunečních paprsků a předává ji vodě, která panelem proudí. Chladná voda z bazénu je pomocí bazénové filtrace vháněna do solárního panelu, kde se ohřívá a vrací se zpět do bazénu. Solární panel Slim napojíte na hadice o průměru 32 i 38 mm. Součástí balení solárního panelu Slim 180 jsou i spony a hadicové trny k napojení na hadice.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Solární ohřev Marimex Slim 180 dokáže v ideálních podmínkách prohřát vodu v menších bazénech, ale jeho konstrukce a těsnění vyžadují dodatečné úpravy. Pro větší bazény je výkon nedostatečný a ohřev probíhá pomalu. Produkt je vhodný pro nenáročné uživatele s malými bazény a ochotou k úpravám.

• Dobře prohřívá vodu v bazénu
  • Snadno napojitelný na hadice
  • Jednoduchá montáž a manipulace
  • Skladný po ukončení sezony
  • Nedostatečná konstrukce a těsnění
  • Zbytečně složitá kompletace
  • Málo výkonný pro větší bazény
  • Chybí úchyty pro estetické připevnění
  • Ohřívá vodu pomalu a málo

Chodskypesviktorka14. srpna 2023

Bohužel s ohřevem vůbec nejsme spokojení. Ohříváme vodu 10 hodin a jsme rádi, že se bazén ohřeje za celý den o 2 až 2,5 C. V červenci kdy byla naměřená nejvyšší denní teplota jsme ohřáli max. 3 C Průměrné jsme rádi 2 C za celý den. Bazén s průměrem 3.66 je ohřev nedostačující.

Registrovaný uživatel16. října 2022

Měl jsem starý Slim 180 asi šest let ,a byl jsem velmi spokojen. Vyniká jednoduchou montáží ,skladností včetně manipulace po ukončení sezony .

Registrovaný uživatel9. července 2022

Jsem spokojený.

Registrovaný uživatel11. srpna 2021

Hreje

Zbytečně složitá kompletace Porad někde teče

Zklamání z kvality provedení

Registrovaný uživatel5. srpna 2021

Je to skvělá věc na ohřev vody doporučuji :)

Registrovaný uživatel27. července 2021

levný snadno napojitelný na hadice

fitingy netěsní, potřeba utěsnit např. teflonovou páskou. Málo výkonný,

Solár je bezva věc, ale tento je málo výkonný i pro malý bazén (5m3). V ideálních podmínkách celodenního svitu na panel možná i ok. Vyměněno za větší slim 360, který už funguje dle očekávání

Registrovaný uživatel14. července 2021

Neohřeje bazén podle našich představ.

Registrovaný uživatel6. června 2021

Výborně prohřeje vodu v bazénu

Příliš mnoho zbytečných spojů, které mohou téct. To vše mohlo být nalisované už při výrobě. Také chybí po delších stranách nějaké úchyty k estetickému připevnění k bazénu. Na videu je to pěkně zakamuflované, ve skutečnosti je to problém.

Účel to dobře splní, je to ale nedotažené.

pavouk1065. července 2020

Opravdu funguje, v parný den věřím, že dokáže desetikubíkový bazén vyhřát na 30.

Nic moc konstrukce (závity v trubkách) a těsnění. Ale po “dodělej doma” funkční :-) Čekal jsem spíše “čtvercový” tvar, ale je to dlouhá nudle - cca 70x280cm.