Malá kompaktní filtrace, která je vhodná zejména pro nadzemní bazény o objemu vody do 20 m3. Filtrační nádoba je řešena jinak než u ostatních testovaných modelů. Je široká a nízká s odděleným prostorem pro čistou vodu.
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Marimex Prostar 4 10600003 4 m3/hod
Jednoduchý a funkční
Zatím nic, mohl by být tišší
Zboží jsem neobdržel, není na skladě a chtějí hodnocení.
bazén MARIMEX užívám asi 18 let, první větší závada - rozbila se filtrace
Tuto filtraci kupujeme již podruhé. První nám vydržela přibližně 8 let, což při dnešní „kvalitě“ výrobků není málo. Snad nezklame.
Doporučuji. Dobrá cena za příslušnou kvalitu.
Je to vykona čistička pro mensi bazen
je to již druhá naše cistička .Je tichá a spolehlivá
Akční cena, nerentabilní oprava těla filtru předchozího modelu, za tuto cenu mám pak čerpadlo jako náhradní díl. Z principu lepší konstrukční provedení, než u konkurence. Snadné plnění písku.
Chybí předfiltr, veškerý hmyz bude na písku, holt bude třeba častěji proplachovat
Doporučuji a doufám, že v těle filtru nebude kaz jako u předchozího, který u vypouštěcího ventilu po letech praskl
Super filtrace.Vše funguje jak má
měl jsem 10 let a v pohodě..teď jsem koupil novou..
Velmi tichý motor a ovládání čističky.
to nevím běží k mé plné spokojenosti
Čističku jsem používal cca 5 let bez problémů k plné spokojenosti. Bohužel mi odešlo těsnění a na můj dotaz firma vůbec neodpověděla. To je zklamání.
Oblíbený model, není poruchový , dobře filtruje.
Kvalitní výrobek
žere Watty, jinak ujde
Tichý chod, spolehlivý
V této cenové relaci super
slabé čerpadlo
Splnil účel
O proti obrázku nemá čerpadlo jemny filtr tak jako předchozí generace a docela to klame zákazníka.
funguje bez problemu
Dobrá funkce filtrování snadná instalace
již moje druhá filtrace Pro Star4.První sloužila perfektně 8 let...
Žádné.Jen poznámka: u nového typu již není průhledný díl před nasáváním čerpadla, kde bylo vidět zda je čerpadlo správně zaplaveno vodou...Škoda tohle mělo svůj smysl...
cena, výkon,bazen vyčistí čili funguje.
Dodržení "precizního" sestavení , po prvním montáži mírně prokapávalo těsnění u víka, dotažení vše zpravilo.