Recenze Marimex Popular 2003 L

Používání infrasauny má mnoho výhod, jako je posílení imunitního systému, napomáhání při léčbě ekzému a lupénky, či podpora krevního oběhu. V infrasauně Marimex POPULAR 2003 L je rozmístěno 5 redlight topidel, které kromě intenzivního sálavého tepla vyzařují také světlo umocňující jejich blahodárné terapeutické účinky. Klíčové vlastnosti - Vhodná pro 2 osoby - 5 redlight topidel - LED Harmony -…

fisarjo20. února 2026

Výhoda domácího saunování

miroslav.chovanec31. ledna 2025

Poměr cena / výkon, provedení, vybavení

horkym23. ledna 2025

Docela pěkně vyrobeno, i lícování spojů docela přesné. Dobře zabaleno, sestavení jednoduché a oproti popisu jdou dveře jdou otočit. Koupil jsem pro dva kvůli pohodlí, cena už není tak rozdílná

Asi by mohl být na stránkách jednoduchý manuál na montáž(hlavně umístění vrutů) já jsem ho nenašel. Při zapojení elektroinstalace jsem musel otevřít řídicí jednotku a zapojit propojovací vodič- zástrčka nebyla zasunutá.

Pro mě dobré .Příjemný relax ,díky velikosti a čelnímu prosklení žádný pocit stísnění.

petr.skok127. prosince 2024

Design, cena, fincnost