Mnoho místa pro plavání, jednoduché smontování, bazén lze také částečně zapustit do země
Tento bazén hodnotím velmi dobře, jsme s ním spokojeni :)

Tento bazén hodnotím velmi dobře, jsme s ním spokojeni :)
Tento produkt je již druhý, první mi vydržel 16 let bez rozebírání na zimu. Doporučuji
Naprostá pecka v bazénu se dá i plavat
Škoda že léto není delší
Dobrý poměr kvality a ceny. Splňuje očekávání.
Lze doporučit ke koupi.
dobrá velikost a slušná kvalita
relativně složitá příprava podkladu
veskrze kladné
Rychlá montáž, když je dobře srovnán pozemek. Pevný. Průměr 4,6 je vhodný nejen k osvěžení, ale i na plavání.
Napínání fólie ve čtyřech lidech, abychom měli co nejméně skladů a stejně to nešlo zcela do hladka. Navíc ke konci jeden musel být skoro dvě hodiny v ledové vodě.
Určitě doporučuji, užíváme denně i když je chladněji, protože díky bublinkové fólii voda hned nevychladne. Relax, sport, protažení po práci.
Společnost Marimex ani nevěděli kde se moje zásilka nachází,vymlouvali se..Totální nespokojenost
Neodpovídá rozměr, solární plachta i krycí plachta má být větší, po měření je průměr 4,67 namísto 4,57.
Uměle lišty a bazén v nich nedrží je to totálně na nic jsem zklamaná 10 tisíc v lufte
Je to druhý bazén ten první mi vydržel cca 15let
Velká spokojenos
bohužel ještě v krabici
snad bude lepší počasí
Kvalitní bazén,dobrá cena
Chyběly spojovací prvky k zakládací liště, velmi těžko se prováděla montáž horní lišty! Netěsní skimmer, nutné podtmelit!
Nízká cena odpovídá kvalitě!Snad bude fungovat několik let, zima vše prověří.
Marimex Orlando 4,57 x 0,91 m ani v jednom z udávaných obchodů se neprodává