Ještě jsem ho nenainstaloval. Ještě je zima.

Ještě jsem ho nenainstaloval. Ještě je zima.
Snadná montáž
Problémy při připojení bazénov6ho vysavače k filtraci. Chybí vhodné redukce, nejsou ani v nabídce na internetu. Musel jsem řešit až v kompletaci s bazénovým skimmerem Marimex.
snadné sestavení bazénu
Prstenec, na kterém stojí filtrační nádoba, je málo pevný. I na betonové dlaždici je to vachrlaté. Většina spojů na filtraci je s gumovým těsněním a převlečnou maticí a jsou velmi dobré. Některé jsou ale jen volně nasunuté a musíte je omotat velkým množstvím teflonové pásky(byla součástí balení) a zajistit sponami. To mi přišlo tak trochu dodělej si sám. Sání i výpusť pro filtaci jsou na bazénu v horní polovině. Jelikož nečistoty klesají ke dnu, asi by bylo lepší, kdyby odtok do filtrace byl u dna. Takhle to nasává relativně čistší vodu a účinnost filtrace se tím snižuje.
Děti jásají a manželka už neprudí, že nemáme bazén.
Velikost akorát, je stabilní, žádné problémy nenastaly, snadno se bazén postavil a zprovoznil. Spokojenost.
Výborný produkt.