Infrasauna Recenze Marimex Elegant 3001 L

Recenze Marimex Elegant 3001 L

Infrasauna Vision 3000 je vhodná pro dvě osoby. Je vyrobena z kvalitního dřeva kanadského jedlovce a její hlavní výhodou je program světelné terapie a karbonová topidla, která jsou výkonnější a infrasaunu tak rychleji vyhřejí. Prémiový design jí navíc propůjčuje jedinečný vzhled, za který se rozhodně nebudete muset stydět. Montáž infrasauny zabere pouhých 35 minut.

horelec12. prosince 2024

Kvalitní provedení oproti 8 let starému modelu. Jednoduché sestavení a plnohodnotný kus nábytku. Řádné větrání řídící jednotky a topné tělesa jsou fakt super oproti keramickým

Registrovaný uživatel18. ledna 2023

Srozumitelný návod na složení. Příjemné osvětlení, pohodlně si u něho při saunování mohu číst. Dostatek místa pro dvě sedící osoby. Možnost nastavení doby saunování i teploty. Spokojenost.

Nutno lépe stavět mimo místo umístění a pak to na místo zasunout, ale to je drobnost. Rádio nevyužíváme, nepodařilo se nám ho naladit - ale pro nás to zas takový zápor není.

Celkově jsme spokojeni. Neměnili bychom.

Registrovaný uživatel22. srpna 2022

Jednoduchá montáž a samotná sauna nepusobi robustnim dojmem diky rohovému prosklení. Překvapilo mě kvalitně opracovane dřevo Co se týká funkčnosti sauny, plně vyhovuje mým požadavkům.

Ze začátku netěsnily dveře. Měli tendenci se otevirat. Po několikátém saunování se těsnění přizpusobilo a momentálně dveře dolehaji. Tento nedostatek se da lehce vyrešit magnetem.

Celková spokojenost a můžu jen doporučit. Kdo má rád saunování jistě tuto saunu oceni.

Registrovaný uživatel12. června 2022

Jednoduchá montáž, vlastně bez použití návodu, poměrně dobré dílenské zpracování, elegantní design.

Registrovaný uživatel23. ledna 2022

-rozměry, nezabere moc místa a uvnitř se dá stát, pro dva dostačující -snadná montáž -výhřevnost super

-rádio na nic (počítali jsme s tím) -některá MP3 nepřehraje -doplnění náplně do ionizéru vyžaduje jeho odmontování, vůně není moc znát (zbytečná věc). Hlavně, že funguje i bez vůně. -pomalé nahřívání. Nevadí, jen je s tím potřeba počítat a zapnout dříve, pokud jsme někoho třeba pozvali na nějaký určitý čas.

Dobrý nákup

Registrovaný uživatel4. prosince 2021

Rychlost, spokojenost s výrobkem.

Registrovaný uživatel28. června 2021

Vypadá velice efektně, rychle se nahřeje, využíváme někdy i 3x v týdnu. Naprostá spokojenost.

Nedrží zavřené dveře, nutno přidržovat.

Registrovaný uživatel9. května 2021

Maximálně spokojen a saunu využívám 3x do týdne.Snadná údržba sauny a lehce jsme ji dali dohromady.

nedostatky nejsou

Registrovaný uživatel3. května 2021

Zadní a boční stěna není stejné obložení jako přední . Cena

Registrovaný uživatel25. října 2019

Naprosta dokonalost a spokojenost.Mel jsem zprvu mensi obavy ze stability,ale nakonec jsem to risknul a zatím jsem moc spokojeny.Vse zatím funguje-az na USB-ale mozna něco delam spatne ja :-) .

Nefunkcni USB a nemoznost snížit hlasitost radia ještě nize :-( .Ale to jsou spise problémy,ktere moc nesouvisi s funkcnosti samotne sauny,nicmene-kdyz uz to tam je,tak proc to nevyuzit,ze? :-)