Bazénová síťka Recenze Marimex De Lux 10962004 velká dnová síťka bez tyče

Recenze Marimex De Lux 10962004 velká dnová síťka bez tyče

Dnová síťka se zesíleným rámem slouží ke sběru nečistot ze dna bazénu. Je napojitelná na teleskopickou tyč (není součástí balení). Rozměr síťky je cca 30 x 40 cm.

petr.kalina23. října 2025

Síťka +

Rám síťky slabší

Jana Olejárová2. září 2025

Je pevnější, sice dražší, ale vydrží nám déle.

Jsme spokojeni

k.stastny12. srpna 2025

se síťkou jsem zatím spokojen, větší kousky ze dna vcelku dobře a menší se musí trochu zvířit a sebrat , když se vznáší. Že by to sebralo vše ze dna najednou, to ne.

zatím nevím, uvidím po skončení sezóny jestli síťka vydrží u rámu, ty povrchové levné síťky nevydržely ani půl sezńy

tomas.juk24. září 2024

To by musely být velké nečistoty aby to vzalo ze dna. Klasicky pisek a maly neporadek nevezme, moc velka oka

Registrovaný uživatel26. března 2024

největším nedostakem je, že jsem sítku ještě vůbec nedostala. Ani žádnou zprávu od Mountfieldu !!!!

Registrovaný uživatel15. července 2023

na rozdíl od jiných typů vypadá bytelně

"čínské zemědělské vůle - síťka - násada, ale i další jiné věci, které se do sebe zasouvají - viz různá kolečka u grilu, míchačky ap. mají se ještě hodně učit a to by chtěli poroučet světu?!?

český kutil si i s tím poradí

Registrovaný uživatel26. května 2023

Velká, jemná.....

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Síťka se jen vloží do bazénu a sama zcela automaticky uklidí celé dno bazénu. Nevídaný pomocník. Ani k ní nepotřebujete sexy plavčici.

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Pecna a spolehliva