Trampolína Marimex 305 cm má konstrukci z galvanizované ocele, takže chráněná a vnější chemické ani mechanické vlivy ji jen tak neuškodí. Skvěle zvládá unést až 150 kg zátěže, takže si na trampolíně užije klidně i dospělý člověk
Více naHlavní obsah stránky

Recenze Marimex 19000049 modrá 305 cm
Bezpečná trampolína s pružinami mimo skákací zónu. Naprostá spokojenost.
Dobré zpracování
Splňuje co jsem potřeboval
Pevná konstrukce, dostatečně velká - mohou využít nejen děti, ale i dospělí.
Zatím jsem nic nezjistila. Využíváme asi dva měsíce.
Slaby material trubek,srouby se strhly pri 2.montazi, nekvalitni materialy
bezpečná , snadná montáž ,pevná
není to ani zápor ale jestli máte robotickou sekačku najíždí na stojny
Je to již naše druhá trampolína Marimex, už jsme se ji naučili stavět, skladovat a přesně se nám vejde. Vejdou se na ni bezpečně 3 menší děti (Nebo 2 větší děti). Z nějakého důvodu chtějí vždy skákání sdílet. S bezpečností sítí se tam v pořádku vejdou a nikdy jsme něměli žádný úraz.
Balení obsahu vše potřebné na montáž včetně návodu.
Nová konstrukce T-spojů.
Dostupnost náhradních dílů.
K původní trampolíně - ve druhém roce jsme museli vyměnit ochrannou síť, ve třetím roce nám praskl T-spoj. Vzhledem k nedostupnosti náhradních dílů jsme byli nuceni koupit novou, originální však nebyly k dispozici, tak jsme museli vzít z nového modelu, která však neseděla přesně.
Pátou hvězdičku bych dal, kdyby výrobce garantoval dostupnost náhradních dílů alespon po 5 let.
Kvalitní trampolína, která zaručuje bezpečné skákání našich ratolestí, ale nevydrží věčně. Při koupi počítejte s funkčností v rámci záruční doby.
Poměr kvalita cena. Snadná rychlá montáž.
+ sada k sestavení
+ schůdky v sadě
- barva ochranného kruku po dešti bledne a dělá světlejší skvrny
- celkem složitá montáž
Kvalitni zpracování.
Trampolina splnila očekávání. Dodána do 3 dnů. Složil to chlap během chvilky.
rychlá montáž
1/2 roku ok
Nerez trubky po půl roce (ne zima) reznou, za 1/2 roku provesene pružiny, kovová obruč co drží síť s nefunkční i spojí. Po objednání náhradních došly jiné. Nepasuje. Skvělá firma I výrobek.
Spokojenost. Velikost akorat.
vhodná velikost, zabezpečení proti úrazu, dobrá manipulace, používáme denně
zatím jsme nic neobjevili
Děti se na ní skvěle vyblbnou
Zip a polstrování zvenku je velké plus děti nestrčí prsty nebo nohy do pružin.
Stručný návod a vše bylo v balení včetně nářadí.
Na otevřené zahradě za nárazového větru se trampolína mění v rogalo. Nutné kotvit .
Koupil bych znovu i u stejného prodejce
Je super. Děti spokojeni tak aj rodiče
Super pro vnoucata
Dobrý produkt
Velikost je dobrá pro menší děti.
Po roce používání se zatím nic nerozbilo
Pro dospělého to chce alespoň 4 metrovou trampolínu , 3 metry je malo.
splňuje očekávání
špatně navrtané díry v jednom dílu konstrukce. Musel jsem díry převrtat, aby bylo možné trampolínu složit dohromady.