bazénová podložka Recenze Marimex 10510002 podložka pod bazén 4,8 m

Recenze Marimex 10510002 podložka pod bazén 4,8 m

Geotextilní podložka Marimex 10510002 pod bazén zabraňuje poškození bazénové folie před protržením, prorůstáním trávy a plísněmi. Pokládá se na rovnou prosátou zeminu nebo písek. Také změkčuje nášlap v bazénu.

Registrovaný uživatel5. září 2022

Čekal jsem, že podložka bude odpovídat kruhovému poloměru bazénu (dle obrázku na internetu). Jedná se o o čtverec, který je potřeba zastřihnout dle velikosti bazénu.

Registrovaný uživatel23. června 2022

Dával jsem pod bazén 4,2x2,5m a super. Není co vytknout.Kamínky ale pod ní cítím na chodidlech.

Registrovaný uživatel12. srpna 2021

Pevná a dostatečně hrubá podložka.

Je to obrovská plachta, u které se při průměru bazénu 4,6 hodně nastříháte, než získáte požadovaný tvar. Čekali jsme profesionálně vyříznutý kruh dle velikosti bazénu.

Doporučuji, ke změkčení a dorovnání podkladů.

Registrovaný uživatel2. července 2021

Daleko tenčí než ta kupovaná před 5 lety.Pod kruhový bazén Orlando přišla podložka čtverhranná,tak zbytečná práce se stříháním.

Registrovaný uživatel12. května 2021

- Dobra cena - svuj ucel splni

- podlozka nenín kruhová, je to ctverec musi se dostrihat. - po rozbaleni jsou tam zahyby, ktere se tezko rovnaji pred pokladkou bazenove folie.