Čekal jsem, že podložka bude odpovídat kruhovému poloměru bazénu (dle obrázku na internetu). Jedná se o o čtverec, který je potřeba zastřihnout dle velikosti bazénu.

Dával jsem pod bazén 4,2x2,5m a super. Není co vytknout.Kamínky ale pod ní cítím na chodidlech.
Pevná a dostatečně hrubá podložka.
Je to obrovská plachta, u které se při průměru bazénu 4,6 hodně nastříháte, než získáte požadovaný tvar. Čekali jsme profesionálně vyříznutý kruh dle velikosti bazénu.
Doporučuji, ke změkčení a dorovnání podkladů.
Daleko tenčí než ta kupovaná před 5 lety.Pod kruhový bazén Orlando přišla podložka čtverhranná,tak zbytečná práce se stříháním.
- Dobra cena
- svuj ucel splni
- podlozka nenín kruhová, je to ctverec musi se dostrihat.
- po rozbaleni jsou tam zahyby, ktere se tezko rovnaji pred pokladkou bazenove folie.