Recenze Mária Cavallo Kožený potah volantu vel. A

Potah na volant z pravé kůže o velikosti A je vhodný pro volanty s vnějším průměrem od 36,5 do 39 cm. Vnitřní strana potahu obsahuje mikroporézní vrstvu, která tlumí vibrace. Jelikož se jedná o pravou kůži, má potah velmi dlouhou životnost a zároveň chrání originální volant před opotřebením. Je velmi příjemný na dotek.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Kožený potah volantu Mária Cavallo vel. A je podle recenzí kvalitně zpracovaný, dobře padne na volant a zajišťuje příjemný dotek. Montáž je relativně jednoduchá, i když někteří zmiňují drobné potíže s délkou nitě. Celkově produkt splňuje očekávání a je vhodný pro ty, kdo hledají odolný a estetický potah.

• Dobře padne na volant
  • Kvalitní materiál
  • Příjemný na dotek
  • Zesiluje volant
  • Jednoduchá montáž
  • Niť by mohla být delší pro snazší upevnění

krasny11126. září 2025

Kvalita opravdu kůže.

Niť by mohla být 10cm delší. Utaženo na těsno a potíže s uzlem. V návodu podotknout aby se hlídaly protilehlé dírky. může dojít k částečnému zkrabacení v závěru.

Zápory neberu jako nedostatek ale při laické aplikaci se to může stát.

autosportpoprad28. května 2025

Kvalitný materiál a pekný dizajn

Registrovaný uživatel3. srpna 2024

Perfektně sedí, relativně jednoduchá montáž

Registrovaný uživatel31. srpna 2023

Padne dobře na volant

Registrovaný uživatel3. ledna 2023

už jsem vyzkoušel různé druhy potahů, ale ty mně zklamaly, proto jsem objednal uvedený potah je příjemný na dotek denně

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Pěkně drží, zesílil volant

Registrovaný uživatel20. srpna 2022

Postupoval jsem podle návodu žádný problém nenastal. Potah volantu perfektně padnul .

Zápory jsem žádné neshledal.

Všechno dobré. Děkuji.