Příslušenství pro kuchyňský robot Recenze Marcato Pasta Drive 100 W

Recenze Marcato Pasta Drive 100 W

Elektrický motorek Pasta Drive je šikovný pomocník k mlýnkum Marcato. Značně usnadní a zefektivní práci při tvorbě těstovin. Jakožto italský originál vyniká svým luxusním zpracováním a dlouholetou spolehlivostí. Přídavný motorek je vhodný pro použití v domácnosti.

Registrovaný uživatel7. listopadu 2023

Tato věcička je bezva. Šla připevnit na můj starý strojek na těstoviny. Hodně mi pomáhá při vyvalování nudlového těsta/zdravotní problém s rukama/.Urychlí mi práci jak s vyvalováním těsta tak následnou výrobou třeba nudlí a špaget.

Produkt doporučuji

Registrovaný uživatel6. července 2023

Nemusím konečně upínat ke kuchyňské lince strojek a je s tím podstatně rychlejší práce. Splnilo očekávání manželky já myslel, že to bude na h…., ale mýlil jsem se a jsem rád, že je doma.

Registrovaný uživatel2. prosince 2022

používám motorek jako náhradu kliky. Používám ho asi dvakrát týdně na mletí obilí

Registrovaný uživatel30. září 2022

Ulehčí výrazně práci

Registrovaný uživatel11. června 2021

Motorek splnil má očekávání. Ruce mám volné, můžu odebírat těsto, jsem spokojená.

Registrovaný uživatel20. května 2021

Radost s ním pracovat