Strojek na těstoviny Recenze Marcato Multipast

Recenze Marcato Multipast

Strojek na výrobu těstovin se sadou nádstavců Atlas kombinuje nadčasový design a vysokou funkčnost. Strojek má 3 nerez kladky a nástavce na Spagetti, Reginette i Raviolini- originální italské těstoviny. Materiál: nerez, rozměry: délka 20 cm, šířka 19 cm, výška 13 cm, váha je 3,5 kg. Souprava obsahuje: strojek na těstoviny, upínák k pracovní desce, rádýlko, nástavec pro krájení nudlí Tagliolini…
Porovnat ceny 4 199 Kč

Registrovaný uživatel5. srpna 2022

jsme spokojeni

Registrovaný uživatel29. ledna 2022

Já strašně chválím, úplně jsem nadšená všechno jde tak jak má určitě doporučuji.

Registrovaný uživatel27. prosince 2021

Jak jsem mohla bez něj dosud být ,prostě super

Dporučuji

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

vyzkoušeno 1x - zatím bezva

úchytka k pultu překáží v ručním točení rumpálem (takže potřeba motor - s tím bez problémů)

Registrovaný uživatel14. prosince 2020

Jednoduche, kvalitni

Registrovaný uživatel17. srpna 2020

Kvalitní výrobek, dobře vyrobený. Velmi snadná obsluha. Kdo má rád domácí těstoviny, rád zkouší nové chutě, míchá mouky....je to ideální pomůcka. Dokoupila jsem si další nástavce.

Pro používání nástavce na raviolini to chce trochu cviku, uvítala bych místo něho nástavec na ravioli. Upínací šroub je vyvrtaný trochu mimo střed, takže pro upnutí - šroubování - to chce trochu síly, ale možná má tuto vadu jen moje sada.

Doporučuji, velmi kvalitní výrobek.

drahomira.sobiskova5. července 2020

Velmi snadná obsluha, možnost dokoupení dalších nástavců

Škoda, že Marcato nevyrábí nástavec na gnocchi

Velmi šikovný pomocník pro ty, co milují čerstvé těstoviny