Dámský parfém Recenze Marc Jacobs Perfect Intense W EDP

Recenze Marc Jacobs Perfect Intense W EDP

Oslavte mocnou krásu autenticity, odvážnosti a buďte #Perfectasiam s novou parfémovanou vodou Perfect Intense Marc Jacobs pro ni. Stejně jako původní vůně Perfect je i Perfect Intense inspirována osobní mantrou Marca Jacobse: "Jsem dokonalý takový, jaký jsem," což symbolizuje tetování slova "Perfect" na jeho zápěstí. Květinový parfém se otevírá tóny zářivého narcisu a v noci kvetoucího…

Registrovaný uživatel27. ledna 2025

Krásná sladká vůně

Registrovaný uživatel19. října 2023

Příjemná jasmínová vůně na podzim a vydrží

Registrovaný uživatel11. října 2022

Za mě hezká, ale ostřejší vůně.

Registrovaný uživatel15. července 2022

Krásná vůně od MJ jsko vždy,nikdy nezklame ,lehká ,přitom elegantní vůně zajímavá. Krásný flakon

Registrovaný uživatel27. dubna 2022

tahle vůně se prostě povedla + výdrž = dokonalost sama

Registrovaný uživatel21. dubna 2022

příjemná vůně - pro mou snachu.

celkově moc dobrá vůně

Registrovaný uživatel16. března 2022

nádherná vůně, řekla bych, že se hodí pro střední generaci, drží dlouho, koupila jsem na zkoušku neb mám marc jacobs perfect, a chtěla jsem i tuto vyzkoušet.

Vůně je moc příjemná, pozoruhodná kombinace, kdybych neměla (starší verzi) sama bych ji nezkusila, a dle složení bych nezvolila vůbec. Obvykle volím květinové vůně typu chloe, bvlgari rose, ale tato mne uchvátila a klidně bych ji doporučila. Hodí se pro běžné nošení, volila bych ji na všechny roční období krom léta, tam by mohla být těžší. Nenosí ji každý, a je velmi originální a příjemná. Pokud zvolíte nebude zklamáni.

Registrovaný uživatel11. března 2022

Příjemně voní, dnes jsem měla možnost přivonět (v obchodě)a stříknout si , po 8hodinách stále intenzivně voní. To je můj názor. Také cena.

Čekám na názor obdarované dámy.

Registrovaný uživatel6. prosince 2021

Krásně voní, dobrá výdrží.

Registrovaný uživatel30. listopadu 2021

Oblíbená značka, podzimní vůně, nádherný nápaditý flakón

Není tak dobrá jako původní M. J. Perfect

Další z rodiny M.J. Perfect - hezký kousek do sbírky