Za mě je to nejlepší vůně, jakou jsem kdy měla... jemná, nevtíravá, dlouho vydrží a každý ji obdivuje.

Příjemná vůně že které mě nebolí hlava,krasne balení
Cena a bohužel moc dlouho nevydrží vůně
V celku jsem spokojená
prostě, krásná:)
jemná květinová vůně
kolem lidé chválí
moje TOP
Tuto vůni prostě miluji!!!!
Vrátila jsem se k parfému po letech a jsem velice spokojena - již mám letos druhý.
Doporučuji všem ženám, které mají rády svěží letní vůni. Často mi jej cizí lidé chválí.
Kupuji opakovaně již od roku, kdy byl výrobek uveden na trh
Tuto vůni nosím již několik let a stále se mi nezprotivila. Okolí tvrdí, že mi přesně padne a nemám důvod měnit. Příjemná, nevtíravá, jemná. Vydrží i několik hodin, ne však celý den.
nenechám na vůmi dopustit.
Lehká, příjemná květinová vůně s dobrou vydrží.
Je to lehká velmi nevtíravá a čistá vůně. Mám ji moc ráda.
Krásná vůně
Slabší vydrž
Krásná a svěží vůně evokujici léto .
Kupuji opakovaně, velká spokojenost.
nejlepší, co jsem kdy používala, nemám žádnou alergii
Krásná letní květinová vůně, nakupují opakovaně
Krásná květinová vůně, velmi příjemná,
Vůně moc dlouho nevydrží
Příjemná vůně a slušná cena
krásná letní vůně, docela dlouho voní
Příjemná, svěží, nevtíravá vůně,muži v mém okolí můj výběr chválí
Nevydrží dlouho
Šikovný flakonek ,akorát do kabelky.Vůně je tuctová.Pro mě žádný zázrak podobná mnoha jiným.Mám druhou od MJ a opět zklamání.Mám ráda květinovky ale zajímavější a neotřelé.Obě jsem kupovala jen podle popisu a recenze.Ta první bohužel ve 100 ml.balení.Bohužel ne všude v kamenných obchodech si člověk může otestovat .Spoustu vůní zkrátka v obchodech nemají.
Vůně neurazí- nenadchne lehounká výdrž menší.
Na teplé dny ideální a kabelkové balení je fajn.