Nakládací rampa pro vozidlo Recenze MAR-POL M80096 2 ks

Recenze MAR-POL M80096 2 ks

Univerzální rampy pro osobní automobily, ideální pro servisní práce v garáži. Vysoký bezpečnostní práh zabraňuje pojezdu automobilu. Speciální drážky v plastu pro zvýšení trakce. Speciální protiskluzová pryž.

Peeter5. prosince 2025

kvalita/cena, lehké, snadno skladovatelné

marekinterier24. října 2025

výborné nájezdy za slušnou cenu, dostatečně dlouhé a dostatečně pevné, bez problémů unesou Renault Trafic, nutno opatrně najíždět, pro každý nájezd jsem vyrobil podložku z OSB tl. 22 mm a je to dokonalé a velmi stabilní

Marťan22. dubna 2025

Fungují super, vůbec jsem neměl strach na ně najet. Vhodné i pro širší pneumatiky. Výška zvednutého vozu ideální na výměnu oleje v domácích podmínkách.

DVALIGURA16. dubna 2025

Registrovaný uživatel30. prosince 2022

Váha

Popis,mělo t být 1 pár

Registrovaný uživatel29. srpna 2022

Lehké, skladné, bezpečné. Skvělá věc do každé garáže, když se člověk potřebuje dostat pod auto. Třeba, aby vyměnil děravý výfuk :).

Registrovaný uživatel1. března 2022

dostatečně velké nájezdy lehké na obrázku vypadají dobře

nerovná základna-kolíbá se (při šlápnutí na špičku se zvedá pata nájezdu) působí chatrně-raději jsem zpevnil montážní pěnou špatná kvalita zpracování výlisku cena 2000,- opravdu moc - max. za 1000,-

Vzhledem k tomu, že jsem zatím nevyzkoušel v praxi, nevím jak budou fungovat-jestli výztuhy vydrží..Každopádně působí na mě chatrně.. Ale uvidíme. Člověk si tento druh zboží nekupuje na parádu. Takže pokud při nájezdu neprasknou a nepoškodí mi vůz budu to brát, že to splnilo účel.