Recenze Mapa České republiky: Zeměpisná a politicko-správní - Euromedia Group

Recenze Mapa České republiky: Zeměpisná a politicko-správní - Euromedia Group

Laminátová kartička formátu A4 o velikosti 295 x 210 mm je vhodná jako pomůcka pro žáky základních a středních škol do zeměpisných předmětů. Na jedné straně je zeměpisná mapa České republiky s vyznačením horstev a vodstev, na straně druhé je pak správní mapa, kde jsou vyznačeny hranice krajů, hlavní silniční spoje a města odlišená podle počtu obyvatel. Mapa je doplněná základními údaji o naší…

Registrovaný uživatel4. dubna 2021

Chybí moře.

Skvělá mapa, jen méně vhodnější poloha.

Registrovaný uživatel26. ledna 2021

Přehledné

Skvěle zpracováno

Registrovaný uživatel13. března 2020

Koukám, že jste již rozměry mapy upravili

Upravte si prosím rozměry mapy A4. Máte ji uvedenou s rozměrem 295 x 210 cm. To jste se asi trošku upsali :) Pokud je však za tu cenu s uvedeným rozměrem, rád si ji objednám :-D Jinak mapa je výborná

Registrovaný uživatel11. listopadu 2019

Přehledná, děti si ji okamžitě zamilovaly. Používáme k orientaci pomocí světových stran, vyhledávání a poznávání řek, hor, měst... Ukazujeme si, která místa jsme navštívili, kde pramení řeky, kam bychom se rádi podívali... Je skvělé, že je mapa v zalaminované měkké úpravě. Děti by mapu nejraději používaly stále.

zatím jsem žádné nenašla

Doporučuji pro vyvození učiva, shrnutí, zkoušení i zábavu a aktivní odpočinek.