Recenze Manufaktura Carlsbad Antibakteriální gel 215 ml

Recenze Manufaktura Carlsbad Antibakteriální gel 215 ml

Desinfekční gel na ruce Carlsbad Manufaktura se zvýšeným obsahem alkoholu (70 %) má antibakteriální a především virucidní účinky. Zároveň je však šetrný k pokožce díky panthenolu a vřídelní soli, které ruce chrání a zjemňují. Rychle se vstřebává a má osvěžující vůní máty. Dezinfekční gel na ruce poskytuje účinnou a šetrnou dezinfekci rukou díky zvýšenému obsahu alkoholu.

Registrovaný uživatel25. dubna 2021

Krásná vůně, Přijde mi, že nevysušuje ruce Hezky se vmasíruje do dlaní Dobrá nádobka, která se krásně drží v dlani

Rozhodně to není poslední koupě tohoto produktu. Jsem velmi spokojena s produktem. Pro mě výhoda i to, že Manufaktura netestuje na zvířatech.

Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Nádherná vůně, nevysušuje pokožku.

Registrovaný uživatel12. dubna 2021

Produkt jsem vybrala na doporučení od zdravotnice. Zdá se, že tolik nezatěžuje pokožku a používám jej velmi často. A jsem ráda, že jsem produkt koupila u SOS lékarny za velsmi vstřícnou cenu

Registrovaný uživatel19. října 2020

Příjemná vůně, nelepí, nezanechává na rukách nepříjemný pocit.

Registrovaný uživatel26. května 2020

Příjemný, s příjemnou vůní a šetrný k pokožce a hlavně ubývá pomalu.