Pánská treková obuv Recenze Mammut Mercury IV Low GTX Men Black/Titanium

Recenze Mammut Mercury IV Low GTX Men Black/Titanium

Pánské trekové boty Mercury IV Low GTX Men od značky Mammut v sobě kombinují všechny důležité vlastnosti, které turista od své obuvi očekává. Svršek bot je vyroben z nubukové kůže Terracare splňující recyklační kvóty pro snížení dopadu na životní prostředí. Nechybí voděodolná membrána Gore-Tex, která je prodyšná a zajišťuje pohodlí. Tlumící 3D memo pěna v podšívce a stélce je prodyšná a pohodlná.

peter5. února 2025

Pohodlné a trvanlivé boty. Dříve sedřete podešev než by se rozpadlo něco jiného.

Varianta 44 2/3
paul.mik15. října 2024

Snad kvalitní obuv, viz ostatní recenze

Pro mne nevyhovující velikosti, větší moc velká, menší tlačí. Určitě důkladně vyzkoušet, pokud nemáte s Mammuty zkušenost

Registrovaný uživatel13. června 2023

Takové jak popsáno v reklamní nabídce.

Registrovaný uživatel29. října 2022

Již čtvrtá obuv Mammut

Nevím,ale všechny mne když jsou nové tlačí do zadní kosti nártu na obou nohách a zjistil jsem,že šev přímo v těchto místech,prosil bych posunou o 3-4 mm nahoru a to mám na 44 EU, jinak boty do roztrhání a sešlapáni,právě jsem jedny vyhodil, mohl jsem zaslat pro výzkum.

Postupně jsem angažoval na mammuty celou rodinu,teď již budu objednávat i pro 13 letou vnučku. Poraďte ?!?!?!?