Pánská treková obuv Recenze Mammut Kento High GTX Men Imperial Sprout

Recenze Mammut Kento High GTX Men Imperial Sprout

Pánská treková obuv Mammut, která je díky své nízké hmotnosti jako stvořená pro horskou turistiku a Via Ferratu. Rozšířené kopyto přinese maximální pohodlí při stále technickém střihu. Pěna použitá v polstrování (3D Memo Foam) se vždy vrací do původní podoby a zaručuje tím dlouhodobý komfort nošení. Systém Motion Control zamezuje pohybu nohy do strany a tím snižuje riziko poranění kotníku.

Registrovaný uživatel31. srpna 2020

Tyto výrobky od Mammut představují pro moje nohy pohodlnou chůzi.V jakémkoliv počasí.

Varianta 41 1/3
Registrovaný uživatel18. září 2018

Boty jsem koupil letos před cestou na Island. Počasí na Islandu bylo letos velmi deštivé a větrné. Nachodil jsem v nich spoustu kilometrů opravdu těžkým terénem (skály, lávový písek, voda...). Boty perfektně sedí na noze, absolutně nepromoknou a nohy jsou stále v suchu. Jsou lehké a dobře sedí na noze a perfektně drží na všech površích.

Rozhodně doporučuji, pokud Vám nevadí barevná kombinace. Vlastnosti bot ale převáží jejich barvu, která by mohla někoho odrazovat.