Recenze Mammotion Luba 3 AWD 1500

Bezdrátová robotická sekačka je navržena pro přesné a efektivní sečení rozsáhlých travních ploch, díky pokročilému navigačnímu systému využívajícímu kombinaci 360° LiDAR a duální kamery s umělou inteligencí. Tento systém umožňuje mapování terénu s vysokou přesností a reaguje na překážky v reálném čase, bez potřeby tradičních omezení GPS nebo vodicího drátu. Sekačka je vhodná pro plochy o…

ztvrdy20. dubna 2026

Zatím se se sekačkou teprve kamarádím. - zvládá velmi dobře i horší teren - mám na zahradě různé díry a zatím se nikde nezasekla - instalace je opravdu během chvíle a první mapování cca 10minut. Pak už jen zapnout a seká - možnost nastavení "jemnějšího" otáčení, šetrného k trávníku. Celkově je to hezká hračka :-)

- bojuji s no go zonami, kdy mi neposekaúsek, který je 1metr široký mezi dvěma, přičemž se uvádí, že minimum je 70cm. - zjišťuji, jestli lze nastavit aby sekala místo horizontálně, tak vetikálně po zahradě by se lépe pohybovala, jinak jezdí v pruzích, což je šikovné, pokud je velký prostor, ale když mám uličku, tak bych chtěl aby jela po délce a ne na šířku, ale možná to nějak jde, zatím jsem na to nepřišel.

Celkově je to hezká hračka a hlavně bez jakýchkoliv drátů

martin.chudoba5. dubna 2026

Zatím využito 2x. Ovládání, sekání zatím pecka. I kvalita zpracování vypadá cool. Orientuje se zatím taky úplně skvěle. Aplikace ujde. Uvidíme při delším provozu.

Zatím nic. Možná garáž mohla být už v ceně. A co je mínus je nemožnost editovat zóny, no go zóny a asi ani plot. Nemožnost rozdělit oblast na dvě. Tak snad časem vydají nějaký upgrade.

Registrovaný uživatel25. března 2026

terénní schopnosti, LIDAR