Robotický vysavač Recenze Mamibot Exvac680s

Recenze Mamibot Exvac680s

Robotický vysavač Mamibot EXVAC680S je vybaven pokročilou navigační technologií, senzory a kamerami, které zaznamenávají i více pohybujících se předmětů. Díky těmto technologiím je robot odolný vůči nárazu. Tenký design s pouhými 8,1 cm se dostane i do hůře dostupných míst. Překážky do výšky 2 cm jednoduše přejede.

Registrovaný uživatel6. srpna 2023

Dostatečně velká nádobka na prach

Mluví rusky a to velmi hlasitě. Přenastavení by bylo asi možné mobilem, ale aplikace nejde nastavit. Zkoušelo to víc lidí a v závěru instalace vždy komunikace s domácí wifi spadne. Dále má potíže s parkováním - do dobíjecí stanice opakovaně trká a nakonec je třeba ho ručně umístit a přidržet, dokud se nevypne. Nedostali jsme návod v češtině, až po mailových urgencích přišel odkaz na pdf., jehož výtisk se ale musí zaplatit.

Prudí nás poměrně často (včetně noci) hlasitým jinglem a ruským hlášením.

Registrovaný uživatel22. února 2023

Skvělý robot, snaží se ! Máme doma psa i kočky a proto pracuje denně. Je bezvadný, vřele doporučuji

Registrovaný uživatel5. října 2021

Vysává podlahu na několikrát, dokud není čistá

Boční kartáčky na tvrdé podlaze smetí spíš odhání, aplikace není nějak zvlášť propracovaná nevím jak v ní naprogramovat úklid

Tom16. srpna 2021

dobře uklizí

Jsem s ním spokojený. Funguje bez problému a dobře uklidí byt od chlupů.

Miroslav9. června 2021

funguje spolehlivě

Na úklid se mi robotický vysavač hodí. Člověk si rychle zvykne, že nemusí tak často vysávat.

Registrovaný uživatel8. března 2021

Co se týče úklidu, super

Nelze nakonfigurovat aplikace WeBack spolu s vysavačem.

Franta20. ledna 2021

dobrá kvalita úklidu

Na úklid dvou pokojů naprosto vyhovující vysavač. Nemusím nic řešit a vysavač funguje naprosto samostatně.

Robert8. září 2020

super na úklid tichý chod

cena není zrovna lidová, ale nelituju

Pomáhá mi to s úklidem bytu. Pracuje sám a není vůbec hlasitý, takže mi nevadí,že vysává když jsem doma.

Pavel2. července 2020

dobře vysává pracuje samostatně

Moje první zkušenost. Líbí se mi, že pracuje naprosto sám bez potřeby nějak zasahovat. Vysaje většinu nečistot z koberce i podlahy.