Literární biografie Recenze Máme na vybranou: I v pekle může vzklíčit naděje  - Edith Eger (2019, pevná)

Recenze Máme na vybranou: I v pekle může vzklíčit naděje - Edith Eger (2019, pevná)

Edith Eva Egerová se narodila 29. září 1927 v maďarské židovské rodině v Košicích. V pouhých šestnácti letech ji nacisti deportovali do Osvětimi, kde jí zavraždili rodiče a kde musela tančit Mengelemu. Spolu se sestrou Magdou přežila několik lágrů i pochod smrti.

Registrovaný uživatel24. září 2021

Silný příběh silné ženy. Pozitivní přístup k životu.

Registrovaný uživatel29. června 2021

Je smutne, ze z radoby knizniho hitu , se pouze stane odlozena a nedoctena kniha O tomto tematu jiz bylo napsano spousta knih. Bohuzel ani tato zadne nove svetlo ani uhel pohledu neprinasi Chtela jsem si knihu puvodne vypujcit v Knihovne, bohuzel humbuk udelany okolo teto, mi pujcu znemoznil - byla jsem snad na 120 miste v registraci cekajicich Nemohu posoudit, zdali je spatny preklad, cimz se kniha stava tezkopadna. Kterymi vlastnostmi produkt vynika - snad jen dobrou vyrobou knihy jako takove. Jak casto produkt pouzivam? Zklamane jsem ji odlozila.

Viz nahore - tezkopadny text, zrejme spatny preklad

Jedno velke zklamani

Registrovaný uživatel8. června 2021

Hezky se čte.

Registrovaný uživatel7. června 2021

Velmi zajímavá četba

Registrovaný uživatel5. června 2021

Skvěla knížka.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

Úžasná kniha a silný příběh autorky

Registrovaný uživatel8. září 2020

Výborná kniha, skutečný příběh, inspirativní a poutavě napsáno

Registrovaný uživatel26. srpna 2020

Skvělé...úžasná kniha, vřele doporučuji