Bystrá hlava Recenze Malované křížovky a osmisměrky pro prvňáky a druháky - Zuzana Pospíšilová, Drahomír Trsťan

Jak si procvičit abecedu a čtení? Nejlépe hrou! Luštění, hádání a malování je jedna velká hra, která zaplnila tuto vesele ilustrovanou knížku. Malí školáci v ní najdou patnáct rozmanitých kapitol plných křížovek, osmisměrek a obrázkového luštění. Díky zábavným úkolům si holčičky i kluci procvičí nejen čtení a psaní, ale také znalosti z prvouky, logické myšlení a počítání. Samozřejmě nechybí…

Blanka B.9. ledna 2024

Křížovky jsou přehledné, dítě rychle pochopí, jak s křížovkou zacházet, jak doplnit jednotlivá okénka.

S touto knihou jsem spokojená, splnila mé očekávání.

Registrovaný uživatel25. května 2021

pěkně udělané ,vnukovi se líbí ,čte a píše,aniž by byl nucen :-))

Registrovaný uživatel20. dubna 2021

jednotlivé úkoly odpovídají úrovni 6letého dítěte,nyní vlastně již prvňáka,rád si to luští,ještě před předáním jsem jednotlivé listy s osmisměrkami,které má nejraději několikrát zkopírovala,ať se s tím může zabavit déle.

Málo osmisměrek,různá bludiště ho již tolik nebaví,kupovala jsem to hlavně kvůli osmisměrkám.

Registrovaný uživatel17. března 2019

Pochopitelne a primerene obtizne.

Syn je z knihy nadseny.