Tomu se prostě nedalo odolat. Hantec je betálné.

Tomu se prostě nedalo odolat. Hantec je betálné.
Zábava
Čtu to zároveň s českou verzí:-) je to sranda
Opět jsem si připomněl dobu, kdy jsem v Brně studoval a měl jsem možnost mezi štatlaři hantec slyšet.
Kniha byla dárkem pro člověka, který miluje klasickou podobu Malého prince. Brněnský hantec má rád, proto předpokládám, že se dárek vydařil.
Doporučuji nákup knihy Malé principal.
Velká legrace, výborně přeloženo, doporučujeme pro všechny milovníky Malého prince i hantecu.
Bezva hantec na vysoké úrovni. Srozumitelné čtení nejen pro Brněnsko a okolí. Jazykově přítulné a špica goumat na glocnu.
Nejsou žádné zápory, je to bezva zpracované.
Prima čtení a výborné pro cvičení hantecu.
Moc se mi líbilo, že je to v hantecu, který moc dobře neznám, ale setkala jsem se sním jako 15 letá u tetičky v Brně kde jsem byla na prázdninách. Pravda je, že nebýt slovníku, tak jsem si myslela něco jiného a to mě opravdu baví.
Žádné, neměla jsem nijaké očekávání a tak jsem se bavila.
Za Mě dobrý. Dobře se bavím.
Velmi citlivě a s humorem převyprávěno, se zachováním autenticity všech krásných myšlenek a poselství, a vůbec neuškodí, když se drsný dospělák občas na chvíli vrátí do světa, kde funguje čistá duše a fantazie. Jako roduvěrná Brňačka prostě nemohu knížku nemít. S potěšením vnímám, že hantec je jazyk stále živý, a tak jsem si zase trošku doplnila slovní zásobu, díky.
V knížce jsem žádný nedostatek nenašla. Jen přemýšlím nad smyslem tohoto konkrétního přebalu - je z papíru tak tenkého a zranitelného a navíc bílého, že jsem ho raději sundala hned při otevření knížky - a když pak stojí v knihovně, no, nevím, jakou funkci tam ten papír plní... výtvarně je navíc shodný s deskami, takže žádný zvláštní přínos - za přebaly z celého nákladu asi mohlo být pár knížek navíc..
Pro Brňáky srdcovka, pro ostatní zajímavé a zábavné poučení. Must have !
Fakt fajn dárek pro všechny Brňáky
Jen by to trošku chtělo rozšířit slovníček na začátku.