Dálkový ovladač Recenze Malatec 16852

Recenze Malatec 16852

Původní televizní dálkové ovladače bohužel obvykle nevydrží po celou dobu životnosti zařízení, protože se buď časem poškodí, nebo se jednoduše ztratí. Proto přijde vhod tento ovladač, který nahrazuje ovladače LG AKB73756504, AKB73756510, AKB73756502, AKB73615303 a AKB73275618. Ovladač je napájen pomocí 2 AAA baterií, které nejsou součástí balení. .

Registrovaný uživatel16. října 2022

Příznivá cena

Ne příliš kvalitní zpracování - mám na mysli materiál použitý u tlačítek, hlavně středový panel s tlačítkem OK a směrovými šipkami. Připadá mi jako tužší mechovka. Při stisknutí směrového tlačítka směrem nahoru dochází občas k nepochopitelnému vypnutí Tv přijímače. Většinou při ladění kanálu a přiřazování, kdy se mi to stalo několikrát po sobě. Při stisknutí středového tlačítka OK (celkem frekventované) sice TV reaguje, ale proklik tlačítka není patrný. Dle mého jeho citlivost brzy zmizí a bude nepoužitelné.

Nechci nad ním lámat hůl, ale pokud bych věděl jak se bude chovat, určitě bych volil jiný ovladač.

Registrovaný uživatel2. září 2022

starý produkt byl již vadný

jsem spokojený

Registrovaný uživatel15. dubna 2022

Lehké spárování s TV

Registrovaný uživatel6. dubna 2022

Jako originál

Registrovaný uživatel30. března 2022

Vše chodí jak má.

Registrovaný uživatel5. února 2022

Naprosto k ničemu. Při přepínání se stláčí více tlačítek najednou takže televize pořádně neví co má vlastně udělat. Naštěstí jsem původní ovladač nevyhodil. Takže za mně je to nepoužitelné!

Registrovaný uživatel21. ledna 2022

nefunguje jak ma