Výkon / cena

Výkon / cena
Zatím nic negativního
Dobrý nákup
Velký sací výkon.
Nelze použít bez sáčku při oklepu z něj vychází prach v takovém množství jak kdyby v místnosti kde s ním pracujete vybouchla bomba.Reklamováno několikrát vždy stejná odpověď je to normální používejte sáček á 200,- ks.
Rozhodně nedoporučuji.Daleko lepší službu odvede konkurenční Bosch GAS 35
dostatečně dlouhá sací hadice
možnost připevnění boxu na příslušenství
dobrá manipulace s vysavačem
je těžší
kompaktní vysavač, ocelová trubice dělená, otočný kloub uchycení hadice, výkon
Výborný spolehlivý, kvalitní
100% produkt fa.Makita je super
Velký sací výkon
Velmi špatná filtrace při oklepu opravdu hooodně práší.Prý nutné použít sáček.
Znovu bych nekoupil.Předchozí od Bosch byl sice slabší,ale neprášil.
Skvěle vysává, bohaté příslušenství, automatický oklep perfektní, předčil mé očekávání.
Zatím jsem velice spokojen. Uvidíme za delší časový úsek, kdy bude v provozu.
cena, výkon
o hodně méně prachu při řezání drážek a omítek, cihel, krabiček vevnitř i přes to že nemám na brusku adptér
solidně vysává na linu i koberce
při nasáti většího kousku se obcas pricpe hadice
oklep není tak častý jak u půjčené hilti, pokud jedete bez sáčku, při jemnějším prachu se dříve musí vyčistit filtr, poznáte na tahu, u mě stačí vyčisti filtr 1 za den
cena origo sáčků, naštěstí jdou koupit české za rozumější peníze
pro mojí rekosntrukci domu dostatečný
pokud používáte pytlíky i na stavební bordel, neplnit příliš doplna, vzhledem k váze pytlíku jde huře vyndat
Výkon je v této cenové kategorii bezkonkurenční
Výrobek znám,proto jsem spotřebič nakoupil opět
Velmi tichý a ten vzduch co jde z toho ven je úplně čistí, vůbec nefouká prach zpátky do vzduchu. Zatím zvládl vše a vůbec se neucpal. Dokonce výborně čerpal vodu když jsme měli malou povodeň. Kvalitní kolečka. Jezdí se s tím dobře. Dlouhá hadice a kabel.
Těžký a velký, špatně se nosí po schodech. El. kabel se nedá sundat, je napevno připojený.
Rozhodně doporučují do dílny, na stavbě, nebo i jen tak domu do bytu, pokud máte na to prostor a nemáte moc schodů.
Regulace výkonu
Skvěle čistí filtr oproti
Super velké kolečka
Držák kufrů od makity
Prostě super vysavač
Možnost vypnutí čištění filtru
Na nic jsem zatím nepřišel
Doporučuji, výborný pomocník, už žádné koště a zametani, teď vše vysávám
Supee
Maximální spokojenost. Používám při drážkování pro kabely. Automatický oklep funguje výborně. Jen je třeba častěji čistit filtr, neboť nepoužívám sáček, prach jde přímo do spodku vysavače. Po asi 3 hodinách vysypu, ať nemám těžký vysavač.
Zatím ne.
Opravdu dobrý kup.
lehky,dobre vysava,dobra cena a kvalita
výborný pomocník na stavbě
dobrý,,,za ty prachy,,, de luxe
Kvalitni produkt za super cenu
Výkon,možnost upevnění boxů od el.nářadí Makita.Dlouhý el.kabel i hubice
Snad jen váha
Pro naše elektromontážní práce používáme výhradně el.nářadí od firmy Makita.Jsme s ním spokojeni a proto při potřebě nového výkonného vysavače padla volba na tuto značku.