Nůžky na živý plot Recenze Makita UH5570

Recenze Makita UH5570

Tyto elektrické nůžky od firmy Makita vám o mnoho usnadní práci na zahradě. S příkonem 550 W se nezaleknou ničeho. Díky jejich délce řezu 55 cm a hmotnosti pouhých 3,7 kg vás práce bude bavit. Celý design stroje je navrhnut tak, aby práce s ním byla co nejpohodlnější.

folk7711. července 2025

Celkově super.

lukasfaul13. listopadu 2024

Perfektně stříhá, i větší průměry.

Mírně těžší. Dražší, ale za kvalitu si rád připlatím.

Jsem velice spokojen, koupil bych si ho znova.

robi.r17. května 2024

trochu těžší, nic pro ženskou ruku...

Registrovaný uživatel11. října 2023

velice šikovná rukojeť. lehká

Registrovaný uživatel14. září 2023

mám zatím krátce, ale vypadá to, že problém nebude. vyšší váhá (to jsem ovšem věděl) - takže asi nebudou střeva plastová. + dlouhá lišta + ostré "zuby" + slušný výkon + tři spínače - pro práci "na dlouhou ruku"

Za ty peníze skvělá volba. Doporučuji.

Registrovaný uživatel19. dubna 2022

Krásně stříhá

Je trochu těžší

Doporučuje

Registrovaný uživatel24. července 2021

slušný výkon, délka lišty.

Registrovaný uživatel23. prosince 2020

Spolehlivý výrobek

Kryt lišty a váha

Registrovaný uživatel6. listopadu 2020

Dlouhá lišta Dobře se ovládá a používá Jsem spokojen

O něco vyšší váha, dámy s ní dlouho střihat nevydrží.

Registrovaný uživatel7. června 2020

dobře padne do ruky, je to nové, takže ještě ostré

Registrovaný uživatel4. června 2020

Vyplatí se přidat a zvolit Makitu.

Registrovaný uživatel17. dubna 2020

- poměrně dlouhá lišta - výkon (myslím i pracovní výkon - nekompromisně krátí i silnější větvičky, než deklaruje návod) - velká rozteč "zubů", takže... (viz výše) - tichý chod (oproti předchůdcům, které mám stále, takže mohu srovnávat) - ergonomie (dobře se drží) - bezpečnost i ergonomie - systém "dva ze tří" (je nutno stisknout libovolné dva ze tří spínačů) - ochrana nožů - systém protiběžných nožů umožňuje, abyste tak jednoduše nestřihli např. drátěné pletivo (pokud je ovšem napnuté), nebo dřevěnou plaňku sousedova plotu (tedy pokud nejste opravdový nešika). Je to tím, že při najetí na pevnou překážku kmitající nůž celý nástroj "odhodí", takže ji nestřihnete - odolnost proti opotřebení (s tím, kolik jsem toho ostříhal, jsou nože pořád ostré)

Po předchozích zkušenostech s "noname" výrobky a nemožnosti jejich otupené nože nabrousit jsem se rozhodl plácnout se přes kapsu a pořídit si značkový stroj. Jedním slovem: nelituji. Už chápu, proč můj kolega udává stupnici dobrý, lepší, nejlepší, Makita.

Registrovaný uživatel30. září 2019

Kvalita Dobře stříhá