Vše v pořádku. Prostě Makita

Vše v pořádku. Prostě Makita
Bez frezek.
Kvalitní provedení
Firmu Makita považuji za kvalitní firmu a frézku kterou jsem kupoval jsem měl ve starší verzi v ruce . Výkon a přesnost frézky je naprosto v pořádku . Rozhodoval jsem se mezi touto a dewalt . Doporučuji a děkuji
Očekávaná kvalita žádné nemilé překvapení naopak dodané příslušenství mne potěšilo
Skvělá mašinka...
Všestrannost
je to frézka a funguje
rozhodně to není makita - nikde na ní není po nápisu Makita ani památky - čínská mizerná napodobenina
allegro propaguje podvody - z nabídky ca za týden zmizely veškeré "Makita" popisky :D
dostatečně silný motor dobré prislusenstvi v balení
lehká,univerzální
patrona 8mm se hůře povoluje,je třeba osmirkovat
vynikající nástroj nejen pro kutila
Promyšleně zkonstruovaný stroj. Strojařina na vysoké úrovni. Silný kompaktní motor. Perfektní možnosti široce variabilního nastavení.
Kleština 6 i 8mm.
Kufr z kvalitního plastu, uvnitř vyztužený textilní pořadač s přepážkami pro jednotlivé moduly.
Je to prostě Makita.
Makita je držák a nedám na ní dopustit...tento výrobek mám i v provedení aku a je to taky super navíc základny spolu korespondují tak že zase super...
stroj žádné zápory z mého pohledu nemá...ale já jsem nemehlo...
kupujte bez obav
hezká precizní mašinka
Jedna z nejkvalitnějších frézek na trhu