Průmyslový vysavač Recenze Makita DVC750LZX1

Recenze Makita DVC750LZX1

Aku vysavač použitelný s akumulátorem Li-ion 18 V. Univerzální vysavač vhodný pro suché i mokré vysávání nebo jako externí odsávání při připojení ke stroji.

lycum26. srpna 2025

Zatím vše ok. Výkon slušný na to že je to na aku. Pro moje účely dostačující... Snadná obsluha i údržba. Používám na vysávání stájí u koní.. Hlavně prach a pavučiny... V celku tichý. Saje i vodu, ale pak bych řekl že filtr který je uvnitř nevydrží dlouho, pac je papírový. Ukazatel stavu baterie je fajn. Má i foukání, takže si filtr po vyjmuti a cítění vysavače i vyfoukat a to je fajn. Stačí jen přendat hadici.

Krátká a tuhá hadice, při natažení přitahujete i vysavač. Na vysávání auta si to dost dobře nedovedu představit, pac hadici budete odírat prahy auta a ten výkon není takový aby to mělo ten efekt, který bych si představoval. Baterka 6Ah vydrží cca 40 minut a to je dostačující... Pak už slábne výkon vysavače. Trubka na prodloužení se musí koupit zvlášť. Trochu škoda je že vysavač nejde zapnout do sítě přes adaptér, když jej chcete použít třeba doma nebo v dílně na odsavani pilin jak se prezentuje... Za mě je to blbost pač baterka vydrží cca 40 minut a tak na dílnu bych ho asi nevzal a použil bych vysavač do sítě.

Pro mé účeli na pohodu, ale nečekejte Mega výkon, to opravdu nemá. Na občasné či náhle rychle vysávání nahrubo je super. Takže celkově sem spokojen.. Jinak Makita je pro mě top značka a zatím vše co mám mě nezklamalo a splnilo očekávání..

ruzena.chmelickova18. srpna 2025

Sací výkon, ovládání při vysávání...

navratil.lukas.vodotopo9. srpna 2025

Super stroj,, lehký, skladný a hlavně funkční

milankratonohy30. dubna 2025

Skvělý vysavač, jen škoda že není na bluetooth

Nemá bluetooth

Registrovaný uživatel30. října 2023

Vyzkoušený typ

Registrovaný uživatel5. března 2023

Dobrý sací výkon, malý, lehký

Nic závažného

Osobně bych uvítal delší hadici. Jinak se stane, že budete vysavač "tahat za sebou."

Registrovaný uživatel14. října 2022

Velice spokojen, perfektní....

Mohu jen doporučit děkuji.....

Registrovaný uživatel28. ledna 2022

Nema prodluzovaci trubku Malo saje Porad se musi cistit filtr nema pytlik

Registrovaný uživatel28. září 2021

dobrý výkon , rozumná cena

zatím maximální spokojenost

Registrovaný uživatel25. ledna 2021

Hepa filtr je parádní Krátká hadice se dá dost natáhnout. Na vysavači připevněné příslušenství Velký odpadový prostor

Malí sací výkon, ale co bychom chtěli po vysavači na jednu 18V baterii.

Registrovaný uživatel13. ledna 2021

Malý a výkonný ,jsem 100% spokojen