lehký a má výdrž /baterie/
pro starší lidi vynikající

lehký a má výdrž /baterie/
lepší vyžínač
pro starší lidi vynikající
Lehký, bez potíží se dá při nějaké komplikovanější pasáži držet v rukou.
Popruh.
Plocha na jednu sadu baterek je lepší než u DeWalt, ale na úkor výkonu.
Sklon hlavy je spíše vhodný pro pro menší lidi.
Nejde dokonale vyvážit.
Slabší výkon - tím nás nutí sekat včas, ale další stupeň nebo dva na regulátoru výkonu by se hodil.
I přes své nedostatky je to příjemný vyžínač (ne křovinořez)
lehké
slabé
za ty prachy nanic
Dobra a silna s dvěma baterkama
Mám jej zatím krátce, ale do teď velká spojenost.
V balení jsem z neznámého důvodu neměl plastový kotouč na sečení, ale nakonec jsem to nereklamoval. Preferuji sečení strunou.
Z mé strany opravdu spokojenost.
Celkem dlouhá výdrž baterie a rychlé dobíjení, takže jdou baterie vcelku v pohodě střídat
Dostatečný výkon
Váha - krásně lehké
Poměrně tichý chod
Bez kabelů a benzínu :)
Trochu si zvykám na regulaci výkonu, ale asi je to o zvyku
Ne úplně nízká pořizovací cena, ale rozhodně se vyplatí investovat nějakou tu kačku. Navíc baterie s rychlonabíječkou se dají použít i do dalších strojů. Takže to není až takový rozdíl proti konkurenci.
Vyvážení - stroj je sice krásně lehký, ale přední žací část je o dost těžší než zadní část s baterií a tak nutí člověka neustále držet předek zvednutý. Když srovnám s benzínovými, tak byly daleko lépe vyvážené, ale asi je to taky dost o zvyku.